Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przypadnie wam serwer do gustu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, witajcie.

Jestem w trakcie tworzenia serwera na wersję 1.8.

Będzie to innowacja w serwerach JAIL/PRISON

Nie chciałem tworzyć kolejnego gówna, czyli przechodzenia po sektorach cały czas na wprost.

Mamy tutaj na serwerze bardzo ładnie zrobione lokacje jak

kopalnia dla więźniów,

zbieranie kwiatków,

Wycinka drzew

i kilkadziesiąt innych, których nie chcę na tą chwilę zdradzać.

Prócz takiej nowości, będziemy mogli kupić narkotyki i inne substancje od Dilerów (NPC), bądź przekupnych Policjantów

Będą oni nam też zlecać różne zadania, w postaci "Idź na spacerniak i skop dupsko kilku kolesiom" Będziemy za to wykonanie zadań dostawać Papierosy (Pieniądze).

Będziemy za nie mogli wykupić cele, małą "działkę" i wiele tego typu rzeczy.

Mam zaplanowane dodać 10 sektorów, które nie będą polegały tylko i wyłącznie na kopaniu pod siebie..

Poza tym w czasie nudy, możemy wyskoczyć do Kanionu Więzienia na Bossa, z którego leci dużo "Papierosów"  oraz inne przydatne dla więźnia rzeczy.

Poza tym inne mini gry, typu Guns, MobArena, Spleefy, Napady.. a to wszystko dla zabicia nudy.

Macie niżej kilka screenów. Tak wyglądały początki.

15341524934526470472.png

04350267127604437062.png

99469231945596004651.png

41928858844715631874.png

17619559077202222034.png

44381790612359566932.png

79994517716365743960.png

Nie chcę się więcej rozpisywać, ponieważ ktoś może ukraść pomysł.

Piszcie swoje pomysły, co byście jeszcze chcieli zobaczyc na serwerze, który odzwierciedla życie więźnia.

Będziemy mieć własnego texture packa!

Opublikowano

Minigry tylko popsują serwer. Sam pomysł jest świetny, ale po co go zdradzasz? Pewnie za kilka dni powstanie kilkanaście takich serwerów. xD

Opublikowano

Prison może się szybko znudzić każdemu . ;/

To znaczy że nie będziesz miał stałych graczy, chyba że dodasz coś ciekawego żeby zachęcało :> Wynagrodzenia, konkursy itd. itp..

banner.png

Opublikowano

Mi pomysł nie przypadł do gustu głównie dlatego, że nie przepadam za serwerami jail. Poza tym, żebyś nie wiem jak się starał ten tryb tak czy siak będzie polegał na kopaniu pod siebie, poza tym budowle również nie powalają, a według mnie na serwerze, gdzie gracz tak na prawdę nic nie buduje są one ważne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...