Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA - Problem z GTATitles ( Filmik się nie pokazuje)

DoriiSuperPies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

pliki wideo GTATitles i Logo nie pokazują się. Po włączeniu gry pokazują się te 2 scenki i potem muszę klikać spację/enter żeby zagrać a filmiki się nie pokazuje. Czemu tak jest? Jak to rozwiązać?

//edit Za pomoc daję biiiggg niespodziankę!

bannergif.gif

Opublikowano

Po co chcesz to przywracać skoro chcesz grać? Wydaje mi się, że brakuje Ci jakichś plików lub źle je zmodowałeś. Wgrywałeś jakieś modyfikacje? Spróbuj przywrócić foldery z gry (wraz z audio) lub ją po prostu przeinstalować i zobaczyć czy działa.

Opublikowano

@QuarK Nie pomogło, mam mody tylko enb series.
Mam windows 8.1 update.

Może trzeba jakiś plik wgrać do movies? Bo z tego co pamiętam to miałem tam jakiś plik a teraz go nie ma, ale nie pamiętam ;/ a w backupie tego pliku nie ma.

bannergif.gif

Opublikowano

@Luke0nco Przypomniało mi się, Modyfikowane gta_sa.exe (wgrywałem wcześniej jakąś modyfikację), więc można powiedzieć że nie (miałem płyty, ale to dawno i muszę ich daleko poszukać).
Odkąd zmodowałem gta_sa.exe mam taki błąd, szukam na necie oryginału ale nie mogę znaleźć ;/

@Luke0nco Przepraszam bardzo, ale zalecam czytanie wcześniejszych komentarzy.

Win 8.1 Update.

bannergif.gif

Opublikowano

Na Windowsie 8 mam tak samo, to chyba są jakieś problemy z kompatybilnością. ­

­

kazan [*] 2013-2018

Opublikowano

@Luke0nco Dziwne, postaram się coś pokombinować, żeby naprawić problem. (uruchomienie z kompatybilnoscia dla win xp, 98 nie działa).
Muszę coś zobaczyć w necie.
Jak macie propozycje, to piszcie ;)
@Luke0nco Nic z kodekami, działa jak powinno.
Trochę więcej kultury do administracji, bo nazywanie ich menelami to nie najlepsze oznaka użytkownika.

bannergif.gif

Opublikowano

@Luke0nco Dziwne, postaram się coś pokombinować, żeby naprawić problem. (uruchomienie z kompatybilnoscia dla win xp, 98 nie działa).

Muszę coś zobaczyć w necie.

Jak macie propozycje, to piszcie ;)

to szukaj moze cos znajdziesz

@antybananowemenele @antyblezur

Tak z mojej strony - to chyba coś z jakimiś kodekami :D 

­

­

kazan [*] 2013-2018

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...