Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostępny bot.

sedes4313

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Z tego co się orientuje nie ma botów, ktore aktualnie by działały, możliwych do ściągnięcia. Są tylko do kupienia jakieś chińskie, aczkolwiek dawno nie grałam, może przez ostatni rok coś się zmieniło, ale wątpie.

Aion pod tym względem jest dośc bardzo pilnowany i zabezpieczany.

igNMhIy.png

Opublikowano

­Z tego co się orientuje nie ma botów, ktore aktualnie by działały, możliwych do ściągnięcia. Są tylko do kupienia jakieś chińskie, aczkolwiek dawno nie grałam, może przez ostatni rok coś się zmieniło, ale wątpie.

Aion pod tym względem jest dośc bardzo pilnowany i zabezpieczany.

Niestety/stety boty są dostępne, np. ten:

http://aionbot.eu/#Ten bot jest płatny, ale można również używać wersji darmowej - nie różni się za bardzo niczym od płatnej, główną różnicą jest konieczność uruchamiania go co pół godziny, ponieważ po tym czasie się wyłącza.

Sama akurat nie używałam, ale z pewnego źródła wiem, że tak właśnie to wszystko działa. ;)

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy w grze są jakieś zabezpieczenia przeciwko botom?

Te same co przeciwko zwykłym użytkownikom. Bot bez GP nie będzie mógł handlować goldem (chociaż od czego są eventowe Gold Packi typu 7 dni), ale jeśli zostanie dobrze ustawiony to i miesiąc może farmić na jednym spocie - przeciętny gracz widząc bota z swojej frakcji po prostu go oleje, z przeciwnej zabije dwa czy trzy razy i pójdzie dalej. FailForge twierdzi na oficjalnym forum, że "regularnie się zajmują walką z botami" ale dość miernie im to wychodziło z tego co pamiętam jak jeszcze grałem.

Opublikowano

Są zabezpieczenia nawet na zwykłe clickery...

W Aionie nie ma jako takiego zabezpieczenia przed Botami. Na forum cały czas trwa dyskusja na temat wprowadzenia jakiegoś tam oprogramowania Guard coś tam zewnętrznej firmy Anty Botom ale GF cały czas wykręca się że bez NA nie może sam nic zrobić i temat jest wałkowany z rok. Wykrywanie botów aktualnie polega na sprawdzanie Logów jeśli dany gracz jest "podejrzany"  o coś lub kiedy robią wielkie akcje "łapanie botów bo NA przejeżdża nas sprawdzić". 

Tak btw. Co do zabezpieczeń jeśli by były to na allegro nie było by tyle Kinah na sell :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...