Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw do prezentacji metin2 ~ Edit By SV.STUDIO

SVSTUDIO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie , z tej strony sHaki.

Około 2 miesiące temu BombWork , udostępnił panel logowania , bardzo mi się on spodobał i postanowiłem z jego psd wykonać cały zestaw prezentacji.

Zaznacz iż ja użyłem elementów BW , praca nie jest w 100% mojego autorstwa.

Paczka zawiera :

Ramka / Belka / Logo / Pasek oddzielający

Tak się prezentuje : 

15p1jih.png

DOWNLOAD :

http://www82.zippyshare.com/v/Wi8SNClR/file.html

SKAN : 

2ro4879.png

Podoba się ?  Zostaw LIKE ! 

2v9ungm.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszam na serwer TeamSpeak 3 : 4Fun-TS3.PL

Opublikowano

Naprdawdę najs :)

[EU/PL] PolishUnOfficialServer x1 [Meteors/Clans/AutoClean/Chests/Kit]

IP: 163.172.16.242:13271

HURTWORLD

Opublikowano

­Bardzo ładne i w miarę proste PSD.

Masz lajka za wstawkę pracy :)

Opublikowano

Dodaj wymagany skan. Masz czas do godziny 21.

Dodano.

2v9ungm.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Dobrze wygląda ale xxx razy nie użyje :)

...................\/...................

Opublikowano

No, tak się składa, że ten cały Bomb Work też nie jest autorem oryginalnego projektu (czyżby wszyscy polscy graficy metinowi tacy byli? -.- )

Jest to żywcem wycięte z grafiki studia DKArts, a konkretniej z ich projektu dla "Aion Wars".

Wiec teoretycznie jego pozwolenie na dalszą edycje i publikowanie jest nic nie warte.

igNMhIy.png

Opublikowano

No, tak się składa, że ten cały Bomb Work też nie jest autorem oryginalnego projektu (czyżby wszyscy polscy graficy metinowi tacy byli? -.- )

Jest to żywcem wycięte z grafiki studia DKArts, a konkretniej z ich projektu dla "Aion Wars".

Wiec teoretycznie jego pozwolenie na dalszą edycje i publikowanie jest nic nie warte.

O tym nie wiem , nic jedyne co wiem to że BombWork dodał free panel logowania , z którego wziąłem elementy.

2v9ungm.png

Opublikowano

O tym nie wiem , nic jedyne co wiem to że BombWork dodał free panel logowania , z którego wziąłem elementy.

Dlatego lepiej tworzyć swoje projekty, niż edytować kogoś, tym samym wspierać i reklamować pseudografików :)

Prezka nawet ok, wielka szkoda, że ukradziona i teoretycznie temat powinen być zamkniety z powodu naruszenia własności intelektualnej.

@1361622928-U485574.pngSVSTUDIO nie chodziło mi o reklamę Twojej osoby, tylko pseudo grafika, jakim jest ten cały BombWork :)

Twoja edycja wyszła jak najbardziej na plus, szkoda tylko, że niecący nie autorskiego projektu.

igNMhIy.png

Opublikowano

Dlatego lepiej tworzyć swoje projekty, niż edytować kogoś, tym samym wspierać i reklamować pseudografików :)

Prezka nawet ok, wielka szkoda, że ukradziona i teoretycznie temat powinen być zamkniety z powodu naruszenia własności intelektualnej.

1. Nie robię tego po to żeby się reklamować tylko po to żeby ludzie mogli korzystać...

2. Prezka nie jest kradziona , zostały użyte poszczególne elementy z FREE psd od BW .

2v9ungm.png

Opublikowano

No no brawo brawoo :) jak na darmową psd jest bardzo ładne! powodzenia z następnymi pracami oraz + się należy!

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

­Bardzo ładne PSD. Chętnie bym je wykorzystał na swoim serwerze. (kolorystyka boska)

­a5kpx.png

Pamiętaj księżniczko, łobuz kocha najbardziej ! :*

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSVSTUDIO nie chodziło mi o reklamę Twojej osoby, tylko pseudo grafika, jakim jest ten cały BombWork :)

Twoja edycja wyszła jak najbardziej na plus, szkoda tylko, że niecący nie autorskiego projektu.

Tym tokiem myslenia, wszystko o tworzeniu priwow mt2/dzial antaris powinien zostac zamkniety. Hipokryzja?

Sama grafika brzydka nie jest. Jednak wg mnie za duzo tego swiatla i napis Handlarze zbyt zlewa sie z reszta. 

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...