Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spalony zasilacz

kisiel710

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam  sprzedałem koledze komputer na gwarancij ok działa dał mi 100zł powiedział że niedługo mi odda reszte jak sobie dokupi klawiature ok dokupił i oddał kase przyjeżdza mi po 1 tyg i mówi że coś zepsute (dym z wentylatora czy coś w ten deseń)

sprawdziłęm usterke spalony zasilacz śmierdzi i nie reaguje czyli on dodam że komputer był sprawny ja oddawałem go i pierwszy raz u niego podłączany potem coś tam grzebał z pamiecią ram i bum po tym właśnie ten dym itp itd gdy sprawdziłęm pamieć mogłem ją spokojnie wyjąć bez naciskania tych dwóch nacisków dodam że połowa pamieći była włożona na luz a druga wystawała jego tata powiedział że to na 100% nie od tego chociaż nie jestem tego pewien co mam z tym zrobić oddać pieniądze czy nie uznać tego majsterkowania i oddać sam komputer dodam że komputer nie taki stary i nie taki słaby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...