Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy niesłuszny VAC

kisiel710

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proszę państwa pykam sobie z kolegami o 15 nic o 20 nic o 22 nic wchodzę następnego dnia po szkole jeb ban Globalna kara turniejowa za 2h VAC

dodam że grałem jak idiota (początkujący)

a i w tym samym czasie jak działał cs instalowałem cracka do gry

Opublikowano

czyli grubas Gabe i Samochód Volvo mają do dupy techników? dodam że zreportowałem tego bana : expensive valve please state the reason for my lock on matching tournament games
I'm sorry I used the google translator I do not know English well come from Polish

Damian

i tak : Hello dear valve please unbans vac stole a mistake because if I cheated played as a newbie I recently downloaded the game from the virus may niewiem please contact us. secondly, whether, if I had I would use cheats skin worth 13 euros ?

Opublikowano

Nic z tym nie zrobisz, VAC TO VAC po koncie :D

A co z tymi osobami ?:

http://www.vacbanned.com/listing/unbanned

Po prostu jeżeli jesteś pewnie, że ban niesłusznie, to napisz do nich. Opisz dokładnie sytuację i radzę napisać to w miarę twoich możliwości językowych, bo z translatora będzie im bardzo ciężko cokolwiek zrozumieć. 

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

może ty byś mi pomógł i czy nie będzie czegoś takiego że mi bana dadzą za wgrywanie cracków do gier nielegalnych które są dostępne na steam ?

Opublikowano

Crack w tym przypadku nie miał żadnego znaczenia . 

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

Instalacja cracka do gry ? nie wiedziałem, że teraz się instaluje cracki do gry :D byłem pewien, że się podmienia pliki i kto normalny gdy gra w cs'a " instaluje cracka " ? :P

Dostałeś vaca bo cheatowałeś i słusznie ! tępić takich !

Opublikowano

Musiałeś mieć coś w grze. Oni nie banują za darmo, uwierz mi. Jeśli już, to są to jakieś mega szczególne przypadki. Musiałeś cheatować albo wgrywać jakieś inne modyfikacje do gry, nie wiem z reszta jakie. Oszukiwałeś i tyle, nie próbuj wkręcać ;)

9amUS1C.png
Opublikowano

Dostałeś vaca bo cheatowałeś i słusznie ! tępić takich !

O ile wiem to te forum jest właśnie od CHEATÓW xD

Napisz do nich, tak jak wyżej napisał kolega ale jakoś poprawnie językowo to może zrozumieją co nie co :D

ekipao.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...