Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ma to sens?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. znam spoilera jakoby geralt z wiedźmina (książka)

umarł w ostatnim tomie, a następnie jakimś cudem został ożywiony i widzimy go w grze

. Nie ukrywam, że przeczytałbym sobie jakąś zajebistą książke, nigdy tego nei robilem, ale jako, ze wakacje tuż tuż, wypadaloby to naprawić. jednakże znam zakonczenie wiedźmina. Jestem wrażliwy na spoilery, nienawidze ich. Czy nadal warto przeczytać wiedźmina? Dodam, ze breaking bad np. też nie ogladam z powodu znania zakończenia.. Po prostu lubie zaskoczenie, a nienawidze spoilerow. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Geralt nie jest głównym bohaterem sagi. Tzn. teoretycznie jest, ale cała fabuła kręci się wokół Ciri, więc jak najbardziej warto. Zwłaszcza, że mnogość postaci i wątków w książkach jest wprost niewyobrażalna, a to, że Geralt umiera (nie umiera, tylko przenosi się do innego świata tak naprawdę), jest tylko kroplą w oceanie wydarzeń.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Zakończenie Wiedźmina to nie jest jakiś wielki zwrot akcji i moim zdaniem też nie miało jakiegoś większego znaczenia w odniesieniu do całości.

Saga jest fajna do czytania i raczej warto. To zakończenie to jest kilkadziesiąt stron z ostatniego tomu, reszty nie spoileruje w ogóle.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

­Ja osobiście jeszcze nie zabrałem się do czytania sagi p. Sapkowskiego, ale moim zdaniem na pewno nie będzie to czas stracony.

Spoilery mogą przeszkadzać w filmach, w książkach to zupełnie co innego.

Opublikowano

Cześć. znam spoilera jakoby geralt z wiedźmina (książka)

umarł w ostatnim tomie, a następnie jakimś cudem został ożywiony i widzimy go w grze

. Nie ukrywam, że przeczytałbym sobie jakąś zajebistą książke, nigdy tego nei robilem, ale jako, ze wakacje tuż tuż, wypadaloby to naprawić. jednakże znam zakonczenie wiedźmina. Jestem wrażliwy na spoilery, nienawidze ich. Czy nadal warto przeczytać wiedźmina? Dodam, ze breaking bad np. też nie ogladam z powodu znania zakończenia.. Po prostu lubie zaskoczenie, a nienawidze spoilerow. 

Co do BB przecież to chyba oczywiste że 

wykryli u niego raka to i tak prędzej czy później umrze? :P

6jnc40.gif

Opublikowano

Co do BB przecież to chyba oczywiste że 

wykryli u niego raka to i tak prędzej czy później umrze? :P

no, ale

raczej niespodziewane jest to, ze nie umrze na raka tylko w wyniku postrzalu i przy okazji kogos ochroni ;)

Geralt nie jest głównym bohaterem sagi. Tzn. teoretycznie jest, ale cała fabuła kręci się wokół Ciri, więc jak najbardziej warto. Zwłaszcza, że mnogość postaci i wątków w książkach jest wprost niewyobrażalna, a to, że Geralt umiera (nie umiera, tylko przenosi się do innego świata tak naprawdę), jest tylko kroplą w oceanie wydarzeń.

No nei wiem, nie wiem. Nadal jakos zle mi sie zyje z myslą, ze znam takie szczegoly dotyczące tego co sie stanie z geraltem. ale jednak sprobuje przeczytac wiedxmina, najwyzej bede zalowal, ze poznalem spoilera, czyli pozbawilem sie wiekszej przyjemnosci ;)

Zakończenie Wiedźmina to nie jest jakiś wielki zwrot akcji i moim zdaniem też nie miało jakiegoś większego znaczenia w odniesieniu do całości.

Saga jest fajna do czytania i raczej warto. To zakończenie to jest kilkadziesiąt stron z ostatniego tomu, reszty nie spoileruje w ogóle.

To w sumie nie bede musial w ogole czytac tych kilkadziesiąt stron z ostatniego tomu, bo po co ;)

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...