Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dodawanie wait hack/ inne cheaty do exe

Toky:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio głośno o tym dodawaniu różnych dodawaniu cheatów do exe :P Mam pytanie, jak dodać wait hack lub mobber hack czy jakiś cheat w pythonie który by załóżmy działał pod przyciskiem F8(mówię o cheacie w pythonie pod przyciskiem F8) do exe metin2? Niby przez vbox to nasuwają mi się na myśl takie programy jak enigma virtual box/ themida czy molebox.. Wiele próbowałem, ale jakoś mi to nie wychodzi, potłumaczy mi ktoś wszystko co i jak?

Gość Lajk™
Opublikowano

Najpierw to musisz mieć plik root (jeśli chodzi o cheat'a który będzie chodził pod F8)­ w nim dodać import do owego cheat'a i jak już to zrobisz możesz dopiero pakować zmodyfikowanego roota do binki.

Mogą być jeszcze jakieś inne sposoby o których nie wiem..

Opublikowano

Najpierw to musisz mieć plik root (jeśli chodzi o cheat'a który będzie chodził pod F8)­ w nim dodać import do owego cheat'a i jak już to zrobisz możesz dopiero pakować zmodyfikowanego roota do binki.

Mogą być jeszcze jakieś inne sposoby o których nie wiem..

Napisz mi dokładniej jak dodać import cheata(dokładnie jak możesz) w rootach. Teraz zostaje mi jeszcze opcja dodawania wait hack do exe, gdzie nie da się wypakować clienta lub zwykłe wh nie działa.

Opublikowano

Wchodzisz w rootach do "game.py" tam ustawiasz import np. 

import hack

i ustawiasz pod jakim przyciskiem oraz skrypty które to odpalą też piszesz w game.py

Powiem Ci tak.. Nie ogarniesz i nie pisz mi na PW jak to zrobic.

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Wchodzisz w rootach do "game.py" tam ustawiasz import np. 

import hack

i ustawiasz pod jakim przyciskiem oraz skrypty które to odpalą też piszesz w game.py

Powiem Ci tak.. Nie ogarniesz i nie pisz mi na PW jak to zrobic.

Ogarne ogarne tylko wytlumacz :)

Opublikowano

1. hack musi byc w formacie .py 

2. weź sobie zobacz jak są zrobione wbudowane BS w kliencie.

Dodam że wszystko masz w game.py

Mhm no to dobrze robie to juz se ogarne, a wh potrafisz dodac do clienta gdzie nie da sie rozpakowac plikow lub gdy zwykle wh wgl. nie dziala?

Opublikowano

Na jaki serwer ? ^^

Wszystko się da..

Nie ma takiego zabezpieczenia którego nie da się obejśc jakimś tam sposobem :)

To juz pw mi ogolnie chodzi ;d

Pisz mi pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...