Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare Serwery MT2 Priv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Chciał bym poruszyć temat dotyczący obecnych serwerów Mt2 priv. ^_^  Konkretnie chodzi mi o to że pewnie jak ja i wiele innych osób chciało by wrócić do czasów gdzie Metin był grą przyjemną a nie tak jak teraz ,grą opartą tylko na IS.!

Zbroje Stalki - Hwang maxymalny lvl to 99 mówie tu o serwerze Easy/Medium. Nie wiem jak wy ale ja twierdze ze to przesada z tymi lvl , 250 lvl w miedzy czasie 60 zbroji-broni.(masakra) A gdzie wspólne wypady na DT,bieganie po lesie w poszukiwaniu metków żeby mieć głupią stalke !

Jestem pewien że jeżeli ktoś by zrobił taki serwer był by zadowolnoy bo myśle ze było by wielu graczy szukających takich serwerów. :)
Typu ExtremeMt2 S1. To był naprawde fajny serwer nie mówie tu o serwerach Hard bo takie to sie znajdą... Chodzi mi o serwery w którym w ciągu dnia byłeś wstanie wbić 70-80 lvl gdzie miałeś czas zeby kształtować swoje eq, a teraz znudzi Ci sie gra zanim wbijesz 250 lvl a co dopiero gadać o zrobieniu eq :angry: ... Dlatego zachęcam kogoś do zrobienia takiego serwera. Był bym bardzo wdzięczny jak i wiele wspaniałych graczy. Oczywiście wieżę w to ze wkońcu ktoś wpadnie na taki poimysł i stworzy taki serwer, który był by reklamowany nie jedno krotnie.

Pozdrawiam i życzę powodzenia bo pewnie tak jak ja i wy czekacie na taki serwer ! :D

Opublikowano

Jestem Jak najbardziej za takze szukam takie serva gdzie zeby cos osiagnac bedzi ci potrzebna wieda o metin2 a nie tylko opierac sie na is'ie

Opublikowano

Ja bym wolała porządny Hard. Esay/medium nie trzymają się na dzisiejszym rynku chyba że ktoś zrobi tak, jak Hooltras na początku "dawną invorie". Ohh to był serwer. Bądź DivineWord ( jakoś tak ). Zarąbisty klasyk. 

Nawet jeśli serwer jest oparty na is, uwierz idzie samemu do wszystkiego dojść, ale trzeba mieć chęci. na dobry Hard bym się pisała ;)

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Witajcie !

Chciał bym poruszyć temat dotyczący obecnych serwerów Mt2 priv. ^_^  Konkretnie chodzi mi o to że pewnie jak ja i wiele innych osób chciało by wrócić do czasów gdzie Metin był grą przyjemną a nie tak jak teraz ,grą opartą tylko na IS.!

Zbroje Stalki - Hwang maxymalny lvl to 99 mówie tu o serwerze Easy/Medium. Nie wiem jak wy ale ja twierdze ze to przesada z tymi lvl , 250 lvl w miedzy czasie 60 zbroji-broni.(masakra) A gdzie wspólne wypady na DT,bieganie po lesie w poszukiwaniu metków żeby mieć głupią stalke !

Jestem pewien że jeżeli ktoś by zrobił taki serwer był by zadowolnoy bo myśle ze było by wielu graczy szukających takich serwerów. :)

Typu ExtremeMt2 S1. To był naprawde fajny serwer nie mówie tu o serwerach Hard bo takie to sie znajdą... Chodzi mi o serwery w którym w ciągu dnia byłeś wstanie wbić 70-80 lvl gdzie miałeś czas zeby kształtować swoje eq, a teraz znudzi Ci sie gra zanim wbijesz 250 lvl a co dopiero gadać o zrobieniu eq :angry: ... Dlatego zachęcam kogoś do zrobienia takiego serwera. Był bym bardzo wdzięczny jak i wiele wspaniałych graczy. Oczywiście wieżę w to ze wkońcu ktoś wpadnie na taki poimysł i stworzy taki serwer, który był by reklamowany nie jedno krotnie.

Pozdrawiam i życzę powodzenia bo pewnie tak jak ja i wy czekacie na taki serwer ! :D

Jak dla mnie takim serwerem byl kerunis, byla to reaktywacja serwerow tych starszych(csyt2 itp), padl... a mialo byc update no nic, moze sie czegos doczekamy

Opublikowano

Teraz moim zdaniem przydał by się taki serwer.. Wiele osób bo nie tylko my ! czekają na start takiego serwera. Tylko zastanawia mnie czemu nikt jeszcze nie wpadł na taki pomysł.. po co robić serwery które trzymają sie 1-2 miesiące skoro można zrobić jeden a konkrety. Dlatego trzeba coś z tym zrobić bo na obecną chwile to nawet nie chce mi sie grać w tą gre. Bo dobije przykładowo ten 250lvl to za miesiąc serwer pada masakra zero frajdy z gry ;/

Pozdrawiam Adzik :)

Opublikowano

Ja bym wolała porządny Hard. Esay/medium nie trzymają się na dzisiejszym rynku chyba że ktoś zrobi tak, jak Hooltras na początku "dawną invorie". Ohh to był serwer. Bądź DivineWord ( jakoś tak ). Zarąbisty klasyk. 

Nawet jeśli serwer jest oparty na is, uwierz idzie samemu do wszystkiego dojść, ale trzeba mieć chęci. na dobry Hard bym się pisała ;)

Divine World klasyk? Hahahah widze, ze nawet tam nie grales/as. To był serwer easy 250lvl, duzo setów broni, bugów, w kolach sr/um dalo sie robic. Dragonmt2.

Opublikowano

Balmora S2 przez chwilę (miesiąc czasu) był porządnym serwerem typu HARD. Jakoś nie przyciągnął zbyt wielu graczy, fakt na początku było sporo ludzi później się posypało, drugi serwer typu Ascarial pierwsza edycja świetny początek na końcu trochę zamieszali z bryłkami i posypał się handel... S2 to już niestety nie wypał, ale nie ma co mówić, OSTRE HARDY nie przyciągają ludzi, każdy mówi, że z*********e robić skile 55ku do G a jak przyjdzie co do czego to 80% odpada na starcie, wiem co mówię, zaczynałem grę na PL'u z ludźmi poznanymi na privku ok. 15/20 osób, 60% nie dobiła 20lvla a reszcie nawet nie chciało się robić boja itp. więc zrezygnowali zostaliśmy we 3, czyli na prostym przykładzie z 20 bardzo chętnych i zapalonych graczy zostaje 3. Tak więc sami możecie odpowiedzieć sobie na pytanie czy serwer typu HARD/HARD ma przyszłość

Opublikowano

Wiekszosc ludzi po prostu jest znudzona gra w metka, expem. Grono graczy sie zmniejsza. Mlodzi z nowymi komputerami graja w nowsze gierki. Zostali praktyczmie starzy gracze, ktorzy sie wykruszaja. Ludzie szukaja easy, zeby zrobic eq i pozniej miec lajcik. Na serwerach z nowosciami, "60" zbrojami itd. po krotkim czasie nie ma co robic, a co dopiero na serwie z kilkoma setami

9YbAX2Z.png
Opublikowano

Mi sie zajeb*ście grało na Xenoxmt2 s1 to był jeden z moich ulubionych serwerów :) Pograł bym na takim jeszcze :'( Serio jak by coś wyszło ktoś coś by wiedział niech da znać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...