Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak znaleźć hobby?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup sobie altówkę, graj na altówce. xD

Próbuj różnych rzeczy, przejdź się po mieście, zobacz, co inni robią, a nuż cię coś zainteresuje.

PS. Polecam chińskie bajki.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

­@1361622928-U485574.png07naraz

​Dokładnie. Nic na siłę. Uważam, że wszystko przyjdzie z czasem ^^ 

Pomyśl o czymś ( o hobby ) które może Cię zainteresować. Zacznij się powoli w to angażować. Może to pokochasz, poświęcisz się temu. Może odkryjesz w sobie jakiś ukryty talent. Kto wie? ^^ ... kolekcjonowanie, malowanie, rysowanie, granie na instrumencie, podróżowanie.... Może to być cokolwiek

Może to być jakieś marzenie.

Dopóki chodzisz do szkoły - są jeszcze luzy. Potem praca, może jeszcze dziewczyna - dziecko. Będzie co robić, nie będziesz się raczej nudzić xD

Granie w pewnym sensie też jest jakimś hobby. Chociaż teraz to gram jedynie od czasu do czasu. Gry zaczęły mnie nudzić. Wystarczająco się już wygrałem za te wszystkie lata :P
Opublikowano

@@07naraz na pewno nie znajdziesz hobby na siłę.

Popróbuj różnych rzeczy i zostań przy tej, która sprawia Ci przyjemność.

Wypiszę co mogłoby Cię zainteresować, może coś wybierzesz.

• sport,
  • anime,
  • seriale,
  • filmy,
  • granie na instrumencie,
  • poznawanie historii,
  • manga,
  • kupno broni i strzelanie,
  • robienie zdjęć,
  • rysowanie,
  • pisanie tekstów piosenki czy opowiadań,
  • układanie czegoś z kart,
  • lego,
  • gotowanie,
  • konstruowanie czegoś,
  • ogrodnictwo.
Opublikowano

Mówisz, że interesujesz się komputerami, a dokładnie grami komputerowymi, zatem może spodoba Ci się grafika komputerowa. Od jakiegoś czasu ja się nią interesuję i to jest coś w stylu hobby. Jeżeli jakiś czas poćwiczysz możesz być bardzo dobrym grafikiem i potem nawet na tym zarabiać. 

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Dziewczyny też nie ma co na siłę szukać. ­Na początek polecałbym skończyć szkołę, zająć się pracą a potem dopiero takie sprawy. Coś już na poważnie - chociaż tak naprawdę nie wiadomo kiedy ta miłość nadejdzie xD Fajnie byłoby jakby miała podobne / takie same hobby co ty ^^

Opublikowano

Dziewczyny też nie ma co na siłę szukać. ­Na początek polecałbym skończyć szkołę, zająć się pracą a potem dopiero takie sprawy. Coś już na poważnie - chociaż tak naprawdę nie wiadomo kiedy ta miłość nadejdzie xD Fajnie byłoby jakby miała podobne / takie same hobby co ty ^^

Chyba nie zrozumiałeś, nie chodziło mi tu o związki etc.

Opublikowano

Kup sobie agamę, tak k***a, agamę. Jebanego prawdziwego smoka, nie żadnego podrabiańca miniaturowej wielkości - mając smoka z miejsca stajesz się kozakiem.

No chyba, że opieka nad smokiem (sporo z tym roboty) Cię nie jara, to może elektronika? Programowanie AVRów i takie tam.

Ewentualnie weź się za siebie - gotowanie, ćwiczenia też fajne hobby

Opublikowano

@Memento Mori

oo, gotowanie. Też całkiem niezły pomysł ^^ Niejednej dziewczynie tym zaimponujesz. Fajnie to umieć :P 

Agamę? Takie coś? 

z12450835Q.jpg

Ja tam wolę psa xD

­

Opublikowano

Pobaw się w warsztat. Zbuduj rowerek poziomy, pogimnastykuj się nad jakimś starym motocyklem, rób atrapy broni...

1567846744.png
Opublikowano

Witam,odkąd pamiętam nie mam hobby a już dwudziestka leci.

Przez większość  życia siedziałem w grach lecz kilka miesięcy temu postanowiłem sprzedać podzespoły  bo tyle co wchodziłem do nowej gry 1/2h i wyłączałem bo już mnie nudziło,tyle lat czekania na gta po tygodniu sprzedałem,dzisiejszy a wiedźmin mnie nawet nie rusza...

W wolnym chwilach tyle co przeglądam różne strony z news'ami ,muzyka zawsze w tle do tego poker online i facebook;x

Chciałbym coś więcej lecz wszystko mnie nudzi tyle co szkoła,na wieczór wyjście ze znajomymi,w weekend jakiś melanż i tak w kółko.

Wiedźmin Cie nie rusza, ale za o pogrywasz w jakiegoś pokera? No to faktycznie musisz być jakiś przeżyty, jeżeli chodzi o gry (spokojnie, jak nie ma w co grać to się siedzi przy kompie i się zaczynasz zastanawiać co, by tutaj robić).

Przy kompie coś tam ogarniam lecz plan jest taki by ograniczyć kompa,z gier już zrezygnowałem więc jest plus:P 

Siłownie miałem przez dwa lata sprzedałem jakiś czas temu,tyle co drążek na ścianie został i wystarcza.

Mam kota i owczarka niemieckiego,kiedyś rozmyślałem nad rottweiler'em owczarek z 8 lat ma już więc będzie trzeba się zastanowić na kolejnym obrońcą domu.

Pomyśle nad gotowaniem nawet głupie obiady w domu dadzą skilla.
Albo jogging mam świeżo wyremontowany stadion koło domu nawet dobre dupy biegają więc możne i nie tylko forma wpadnie ale i coś jeszcze:P

A Ciebie co tak przy kompie interesuje? Budowa, działanie, programowanie, kabelki i te sprawy? To nie jest taki zły wybór pod warunkiem, że będziesz siedział przy kompie z głową tzn. ustawisz sobie limit np. 2 godziny - ustawiasz jakiś budzik (tak, j****y budzik, czy inne cholerstwo co wyda dźwięk po 2 godzinach) i siedzisz do tego czasu, aż zadzwoni ;)

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...