Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile osób gra na Ravia s1 i s2?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo ravia jak to ravia to już nie ten sam serwer co kiedyś. 0 filmów od jakiś większych youtuberów a co do IsAmU olał serwer totalne pod względem nagrywania. Myślę, że więcej graczy jest na s2 bo wiadomo "nowszy" serwer. Oby dwa projekty musiałby dostać teraz tzw "kopa" żeby zaczęło coś się dziać wokół nich.

Opublikowano

Tak jak osoba Up. Marnie widzę dalszą pracę nad ravią, chyba że teraz isamu zrobi S3. Porażka, dawna ravia o wiele lepsza. Wszystko poszło do ułatwienia. Słyszałam ze bany lecą na prawo i lewo aby było widać że coś robią. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Ravia s1 średnio ma graczy.Natomiast Ravia S2 trzyma poziom w południe jest dosyć sporo i tak się trzyma do 21-22 wieczór

Opublikowano

Ani na ravi s1, ani na s2 nie opłaca się grać. Niestety jej właściciel główny całkiem olał oba serwery i praktycznie nic się tam nie dzieje. Gracze niby są, ale przeważnie są to ''fani'' od Isamu (12-15)

Opublikowano

Na S2 jest trochę graczy nie można powiedzieć. Myślę że jest max 1k graczy ale i tak nie opłaca się grać. 90% to jinno a wyraj praktycznie nie ma życia i gra tam strasznie mało osób :) Na tym serwerze to tylko zarabiać robić eq i nic więcej nawet żadnej zadymy nie można zrobić :( a szkoda bo serwer miał swój klimat przez jakiś czas.  Ja czekam na start serwera eternal-kingdom jest nawet podobny do ravii mam nadzieje ze wypali :D

Opublikowano

Tak jak osoba Up. Marnie widzę dalszą pracę nad ravią, chyba że teraz isamu zrobi S3. Porażka, dawna ravia o wiele lepsza. Wszystko poszło do ułatwienia. Słyszałam ze bany lecą na prawo i lewo aby było widać że coś robią. 

Przecież Isamu to tylko Sponsor, a głównym założycielem jest Asig ^.-

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Isamu olał, oraz cała załoga więc na bank to sie juz nie utrzyma.

Poprawdzie to isamu polozyl lape na hajs a chu## na nas-graczy i takim oto sposobem ravia pada no coz, s1 stare czasy ;)

Nie warto juz grac ani na ravii s1/s2 ani na balmorze s1/s2 bo to jedno i to samo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...