Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z wejściem na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na hostingu wszystko mi pokazuje że serwer działa jest on online i wszystko uruchomione lecz gdy próbuje wbić na serwer pisze mi : Connection refused: connect ? Jak to naprawić ?

Opublikowano

Najlepszym sposobem jest napisanie do supportu owego hostingu.

Jeśli odpiszą, że to twój problem spróbuj wyłączyć firewall/anty-virusy. :)

Opublikowano

Masz może serwer na enderchest? Bo mi teraz tak z dupy też przestał działać, tj. działa ale nie idzie wbić ;) 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

To nie jest mój problem nikt nie może wejść pisałem do kolegów i też nie mogą wejść na serwer

Daj logi serwera, może to przez jakiś plugin

Opublikowano

Tak to wina enderchesta napisze do nich ticketa ty też tak zrób ;) Przeinstalowałem serwer i dalej problem więc to od nich. 

Opublikowano

Spoko, ja w plecy jestem bo reinstall all zrobiłem najlepsze że support odpisuje dopiero od 17 *.* chyba z niego zrezygnuje ;) 

Opublikowano

@Nter Właśnie też bym zrezygnował bardzo chętnie bo ostatnio strasznie z tym hostingiem są problemy no ale mam w portfelu serwera 500 zl z rang z poprzedniej edycji i wiesz szkoda tego hajsu nie wykorzystać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...