Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agar.io - co za kółka ;D

NextPower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co ja rozumiem to zaczynasz jako mały okrąg i musisz zbierać te małe kropki i przez to rosniesz coraz wiekszy.

Możesz tez zjadac mniejszych od siebie ale dziala to tez w druga strone :-)

Cześć...

Opublikowano

Z tego co ja rozumiem to zaczynasz jako mały okrąg i musisz zbierać te małe kropki i przez to rosniesz coraz wiekszy

Możesz zjadać także przeciwników mniejszych os siebie. Możesz wystrzelić połowę swojej kulki.
Opublikowano

Zapewne ujrzałeś tę grę od YouTuberów ;)

W grze jesteś kulką i ją powiększasz zżerając innych. Masz też ranking.

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Zapewne ujrzałeś tę grę od YouTuberów ;)

W grze jesteś kulką i ją powiększasz zżerając innych. Masz też ranking.

Nie widziałem prędzej na yt, kumpel mi linka do gry wysłał :D

765681sygna1asas.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...