Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto grać dalej ?

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobiłem sobie małą przerwę warto grać dalej w to dno i wodorosty >?

Pomocnik
Opublikowano

Zależy od Twoich osobistych preferencji. Są inne gry MOBA, które mogą Ci bardziej odpowiadać, jednak popularnością znacząco odstają od LoLa.

Opublikowano

miałem przerwę około 1 rok - a gram od s1- miałem diamondy same :v

Pomocnik
Opublikowano

No to możesz spróbować wspiąć się jeszcze wyżej w rankingu, a jeżeli masz dosyć ligi (niektóre rankedy to kilkadziesiąt minut męki), możesz rozejrzeć się za innym MOBA, jednak z własnego doświadczenia wiem, że ciężko się przyzwyczaić.

Opublikowano

"w to dno i wodorosty >?  " Chodzi Ci o graczy zapewne bo sama gra jest mega wciągająca.

Czy warto w to grać? Zadaj sobie sam to pytanie . Bo jeżeli mam Cię namawiać to szybciej byś sobie palec w d*** wsadził bo obecnie argumentów przeci jest więcej :)

Nowicjusz
Opublikowano

Nie wiem czy Ci się zmiany spodobają! I tak warto grać dalej w to '' DNO ''

Opublikowano

moim zdaniem nie ma sensu juz wracac do tej gry nic ciekawego, co chwile jakies zmiany, zamiast po dodawac jakies tryby mapy czy cos. s2 bylo najlepszym sezonem aktualnie nie ma sensu tego ciagnac i lepiej zmienic gierke :)

Opublikowano

moim zdaniem nie ma sensu juz wracac do tej gry nic ciekawego, co chwile jakies zmiany, zamiast po dodawac jakies tryby mapy czy cos. s2 bylo najlepszym sezonem aktualnie nie ma sensu tego ciagnac i lepiej zmienic gierke :)

Nie wiem o czym ty piszesz, ale w lolu co 2 miesiace jest nowy champ, wprowadzaja tymczasowe tryby, nowe itemki, ustawienia do gry, udoskonalenia itp.

Gra caly czas idzie do przodu, a to ze wam sie kiedys gralo lepiej to jest logiczne - początki są zawsze najciekawsze.

Opublikowano

Nie wiem o czym ty piszesz, ale w lolu co 2 miesiace jest nowy champ, wprowadzaja tymczasowe tryby, nowe itemki, ustawienia do gry, udoskonalenia itp.

Gra caly czas idzie do przodu, a to ze wam sie kiedys gralo lepiej to jest logiczne - początki są zawsze najciekawsze.

kazdy ma swoje zdanie, dobrze wspomniales o champach coraz bardziej pojebane mechaniki,"tymczasowe tryby" powiedz mi ile mozna napierdalac na "samoner rifcie" te jebane rankedy ? powinni dodac nowe mapy cos ciekawego do gry a nie jakies ulotne gowno :) i prosze mi tutaj sie nie napinac :)

Opublikowano

jak ja nie lubię takich pytań... pytasz się mnie ?... NIE GRAJ...

dlatego że mniej syfu w grze będzie...

co za pomysł aby pytać kogoś innego co robić

chcesz to K* graj

nie to K* nie graj...

gra była jest i będzie bardzo dobrą grą... rozwija się bardzo ładnie...

gram od samego jej początku... i powiem że z*********e się rozwinęła

wspaniałe chwile w cieńkich Djamentach... wspaniałe chwile w rodzinie bronzowej 

SR rozwija się też strasznie szybko... kiedyś mapa wyglądała jak totalny SYF... potem była cały czas ulepszana

ulepszana i ulepszana... a 5 sezon to już CUDO... co prawda to prawda też jestem budowniczym 

i moje dzieła można było widzieć w kilku grach... więc wprowadził bym kilka poprawek i DODATKÓW...

jednak Rito to Rito... 90% firm leci na hajs więc robią co mogą aby zarabiać...

a zarabiać będą kiedy gra będzie dobra... i w sumie nie jestem jedyną osobą która powie

że Lidź od Ledźeńś ( LOL ) jest dobrą grą i taką pozostanie...

a nawet stanie się lepszą...

czego dowodzi ostatnich kilka lat...

co do lol-a jest to moja trzecia ulubiona gra.. i są ku temu powody...

to było odnośnie powyższych postów i tematu...

Opublikowano

Nie ma po co wracac chociaz jak chcesz :P sam sie ostatnio wkurzylem na ta mete tankow.., wystarczy ze enemy maja gragasa/sejuani i jest pograne. Sam bym juz nie gral ale wrocilem bo mamy turniej esportowy w szkole z lola i csa :D

Od siebie polecam Hotsa jako gre zastepcza ale nie kazdemu moze przypasc do gustu

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

HOTS jest bardzo fajna gra. Ludzie jeszcze nie sa tacy toxic, i tam jak dla mnie jest mniejsze "napiecie". Nie trzema martwic sie o farme, golda, a jak masz map objective to poprostu idziesz go zrobic X)

LoL - Sam lol w sobie - Jest zajekurwabisty. Sam nie gralem 6 miesiecy (Perm [*]). Kupiłem konto od znajomego, powrocilem do lola. Gra jest bardzo dobra. Powtarzam GRA

Społeczność lola - Żenada na maxa. (90%). Szkoda nerwów na nich, najlepiej zalatwic sobie jakas substancje psychoaktywną bo idzie jeba dostać.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Lol, jeśli chodzi o grę jest według mnie z jedną lepszych obecnie. Jednak są czynniki, które potrafią wkurzyć, raz mniej raz więcej. Jeśli nie przeszkadza Ci toksyczna społeczność, a grasz tylko dla zabawy to jak najbardziej można wrócić. Jeśli chcesz grać, aby gdzieś wbić się wysoko w rankingi to możesz mieć ciężko :P

Opublikowano

Lol jest dobry wtedy gdy trafisz na dobry, zgrany team. Jeżeli trafisz na lamusów którzy Feeduja, trolują lub afkują to masz w głowie tylko jedno, żeby jak najszybciej z tym skończyć ;d bynajmniej jak tak mam. 

xD 

Opublikowano

Sam musisz sobie odpowiedzieć na pytanie. Gra jest super - jedna z najlepszych obecnie. Niestety, społeczność LOL'a jest tragiczna, jednak ja nie przejmuje sie trollami, flamerami, itp. Po prostu mutuje go przy pierwszym toksycznym poście i po problemie. Trzeba po prostu nie zwracać uwagi na takich ludzi i robić swoje.

Opublikowano

Gra sama w sobie okej, ale community słabe. Sam zdecyduj czy chcesz wrócić.

Opublikowano

Co ja mam Ci tu napisać... To zależy wszystko od ciebie Ci jeszcze samemu tobie grać w tą grę i czy sama gra daje Ci przyjemność bo jeżeli nie to nie ma po co rozwijać dalej tematu. Ja osobiście gram od drugiego sezonu i wiadomo czasami się denerwuje na tzn. "trolli i afkerów", ale myślę że to zawsze było nieodłączną częścią gier MOBA. Tak jak pisał, wszystko zależy od Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...