Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kamień jinoo/shinsoo/chunjo o_O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwny problem na plikach terenzo-gdy przywolam ktorys z tych metinow (testowane w m1 shinsoo) to wywala mi ch o.O dlaczego tak?Macie jakiś na to fix?Aktualnie tylko hamak wiec w sumie żaden problem alee jednak jakis jest,error w vb: stack overflow detected:terminated 
-syserr nic nie pluje :x 

Opublikowano

o pająku wiem :x 2002-tylko to jest inaczej bo pająka tego mogę przywołać i póki go nie uderzę to mi channeli nie wyrzuci a tu chodzi o to że jak przywołam ten kamyczek komenda /m to mi channel wywala :x 

Opublikowano

Najprawdopodobniej mob miał w bazie zero hp dlatego channel się scrashował i wyłączył sprawdź jeszcze sysser channeli, db, auth 

nieregulaminowa sygnatura

-Neoxyh

Opublikowano

Zobacz czy mob nie ma 0 hp lub expa od tego najczęściej pada game, może czasami było tak tez z dmg.

OQqSOv4.png

Opublikowano

Zrób zapytanie do bazy danych które by dodało +1 hp do kazdego moba,To jest rozwiązanie na szybko,które z resztą stosowałem bo nie chciało mi się wszystkich mobów sprawdzać :) 

Opublikowano

Zrób zapytanie do bazy danych które by dodało +1 hp do kazdego moba,To jest rozwiązanie na szybko,które z resztą stosowałem bo nie chciało mi się wszystkich mobów sprawdzać :)

UPDATE player.mob_proto SET max_hp=max_hp+1 ;

UPDATE player.mob_proto SET max_hp=max_hp*1.1 ;

Było mu podać chociaż. :D

OQqSOv4.png

Opublikowano

mob nie ma 0hp,to takie nabijanie postow,przeciez pisze o tym caly czas i ze wszystko sprawdzalem,wiec po co 5 razy jedno i to samo powtarzac?
problem nie jest rozwiazany :x 

Opublikowano

Mi wywalało dzisiaj CH jak respiłem ripa na pustyni. W m1, m2, i w sohan all ok, tylko na pustynie wywalało :D

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...