Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Moja pierwsza mapa

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, przestawiam wam moją pierwszą mapę, którą wykonałem wspólnie z Quarelem. Jest to pierwsza mapa jaką wykonaliśmy, wiekszość obiektów na mapie została wyexportowana przez Quarela, pozostałe tj. parę roślin i drzew użytych na mapie pobraliśmy od plechito, które lekko edytowaliśmy.

Tutaj ss'y mapy

LYvYpjM.png
jirntGV.png
JnEBxJ0.png

fvt8Eab.png
rKUjjnm.png
tGwVyec.png
jpDXHa7.png
JDCUGgt.png
nruDWBR.png
71Xqe75.png
fGO12K1.png
OCvtVah.png
qC4YgLy.png
ka5ToT1.png
TZQdFdp.png
khrvw7w.png

Proszę oceniać pamiętajcie jednak, że jest to pierwsza mapa jaką wykonaliśmy :P

Opublikowano

Bardzo fajna mapka moznaby ja uzyc jako mape do expa aczkolwiek dodalbym jeszcze troszke obiektow bo na moje oko jest troszke gola :D ale to tylko moja opinia +

Opublikowano

Mapka spoko kolorystycznie ale następnym razem dodaj więcej drzew, obiektów, trawe? może kamień, grunt to załap pomysł.

Opublikowano

No fajnie, że robisz coś takiego.

Ale - nie wystarczy, żeby wyeksportować jakieś obiekty i je porozmieszczać na mapie - wszystko powinno ze sobą pasować, a nie sprawiać wrażenie porozrzucanego na odpierdziel. Obiekty musisz dobrać tematycznie i kolorystycznie do mapy.

Gość Lajk™
Opublikowano

Mapka przystojna ;d zmienić SkyBoxa na bardziej autorskiego i miód malina ;d­

Opublikowano

Muszę przyznać, że mapa jakoś nawalona nie jest obiektami co jest dobre samo w sobie, no i te grzyby,drzewa fajny kontrast dają.

Tak jak powiedział ktoś z góry zmienić tylko jeszcze skyboxa i mapa piękna! 

Jeśli to jest wasze pierwsze dzieło to nie chcę wiedzieć jak inne będą wyglądać! Powodzenia życzę ;) 

Opublikowano

Jeżeli mapa jest duża i umieściliście mało obiektów, to w sam raz do expienia, wydaje się być ładna, prezentuje się ładnie :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...