Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać na ISRO czy SROR ?

OLOVEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gram aktualnie na ISRO, ale ten ping mnie dobija.. na SROR nie jest lepiej wcale, też ping z kosmosu.. da się grać tak ? Ja na bocie siedzę co prawda, ale jakbym chciał sam pograć z kimś np. na unikata pójść czy kasę dać to idzie mi wolniej niż emeryt do kościoła.. jakaś rada ?

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Twój dostawcy internetowy i prędkość. Ja na tym i na tym nie mam żadynch problemów, a internet mam przeciętny ^^

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Servery globalne mają wysokie pingi w godzinach popołudniowych nie chodzi o internet. Tylko o maszynę servera,której dawno nie zmieniali.

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem Długo w Tą Gre i miałem teraz 2 lata przerwy.
1: I teraz pytania z mojej strony: Czy opłaca się zaczynać grać od nowa czy poprostu biegaja same boty 24/7 i Gold Farmią.
2: Czy jest jakiś server gdzie bot jest zakazany do Bocenia :)
3: Czy Globale jeszcze funkcjonuja NP: (Isro, Cro, Ksro) i jak sie zalogować na isro bo teraz to czarna magia dla mnie:) Kiedyś nie było kodów żadnych wpisywałeś ID i PW--->enter i wybierałeś chara a teraz ID, PW----> Pojawia sie klawiatura telefonu i co tam mam wpisać jak ja konto zakładałem w 2005 roku :D Nawet takie coś jeszcze wtedy nie istniało :D

Opublikowano

Ja grałem od 2005 przestałem grać z 3 lata temu . Wróciłem na isro i sror i gówno jak nie powiem co. Lagi że zesrać się można mam światłowody net 120mb/s pobieram mam stałe łącze jest zasięg bdb . A lagi że nie wyjdziesz z miasta. I to często jest. Ja szukam priva bo jedynie tam, możesz coś zdziałać . Joymax upadł i nie wróci , tyle...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...