Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hormon Wzrostu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Brał ktoś Moze Hormon Wzrostu?? Jesli tak to dajcie Opinie czy to faktycznie działa czy podrośliście cos w góre czy nie 

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Jak chcesz wyglądać jak ten gość to zażywaj

20050725233904.jpg

Powoduje wzrost zębów, kości policzkowych...

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Jak chcesz wyglądać jak ten gość to zażywaj

Powoduje wzrost zębów, kości policzkowych...

Jak bedziesz wpierdalal azerbejdżański zamiennik to z pewnością tak. HGH to temat dla ludzi z poważniejszym stażem na siłowi. 

Opublikowano

W życiu nawet jeśli miałbym 150cm wzrostu nie zażyłbym zewnętrznego hormonu wzrostu, dla mnie to chore jakim się urodziłeś, ile masz wzrostu to to szanuj.

OQqSOv4.png

Opublikowano

Co ty chłopie wymyślasz ? Wiesz jak to szkodzi  ? Spokojnie urośniesz i o to sie nie buj , czekaj cierpliwie ja ci mówie z własnego doświadczenia. A jeżeli jesteś niski i taki będziesz szanuj to.

Opublikowano

Rozciągaj się, a nie przed kompem i tyle, jeśli chcesz najwięcej urosnąć podczas fazy wzrostu.
Zwisaj na drążku tak z około 10 razy dziennie po 1 - 2 min, zobacz sobie na internecie technikę, bo bez niej ani rusz.
Zwis na drążku działa mniej więcej jak rozciąganie, a dokładniej prostuje nasz kręgosłup.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Dokładnie, nic nie jest tak dobre jak zwisanie na drążku, a jak już o drążku mowa, to podciągaj się! B|

Opublikowano

Co ty chłopie wymyślasz ? Wiesz jak to szkodzi  ? Spokojnie urośniesz i o to sie nie buj , czekaj cierpliwie ja ci mówie z własnego doświadczenia. A jeżeli jesteś niski i taki będziesz szanuj to.

Może mnie wtajemniczysz jak to szkodzi?

Opublikowano

Jak wszystko szkodzi. Hormon jest to jeden z drogich rzeczy które działają jako koks. Hormon działa bardzo dobrze suszy i daje silę. Lecz żeby zdobyć prawdziwy hormon trzeba trafić. Takie cos kosztuje okolo 2 tys i nawet tego nie jest na cykl. Żeby dzialalo trzeba zrobić 2-3 cykle

Opublikowano

Jak wszystko szkodzi. Hormon jest to jeden z drogich rzeczy które działają jako koks. Hormon działa bardzo dobrze suszy i daje silę. Lecz żeby zdobyć prawdziwy hormon trzeba trafić. Takie cos kosztuje okolo 2 tys i nawet tego nie jest na cykl. Żeby dzialalo trzeba zrobić 2-3 cykle

75 jednostek GH w aptece kosztuje 2000/2200 zł, ja biłem przez 2 mieś po 8 j dziennie więc łatwo policzyć ile to kosztowało, jedyne co zauważyłem to poprawa skóry i włosów, a także zaleczyłem wszystkie kontuzje zapewne za zwiększoną syntezą kolageny przez somatropinę.

Tak z ciekawości GH a alpha pharmy kosztuje 180 zł za 15 UI więc jest dużo taniej niż w aptece, ale wiadomo że apteka to apteka a w underach jeżeli jest to wgl  GH to na pewno jest bardzo zaniżone stężenie.

Jeżeli kogoś nie stać na GH samo w sobie to polecam ghrp-6 i cjc 1295 i przy biciu 100 mc ghrp 5 razy dziennie i 3 razy po 100 mcg cjc uzyskałem 42ng/ml na badaniach (norma to 3,9-29 ng/ml), a przy biciu 8 ui gh miałem 45ng/ml więc wyniki były podobne, a zaoszczędziłem masę środków. Ale sporym minusem tych peptydów jest to że musiałem kuć się 5 razy dziennie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...