Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon i sluchawki

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra dźwiękówka i wystarczy mikro za 50zł, przy okazji zyskasz na jakości dźwięku ze słuchawek.

Preferujesz jakieś konkretne brzmienie ? Granie w cs:go czy raczej gry w których nie trzeba skupiać się na każdym detalu?

Opublikowano

Dobra dźwiękówka i wystarczy mikro za 50zł, przy okazji zyskasz na jakości dźwięku ze słuchawek.

Preferujesz jakieś konkretne brzmienie ? Granie w cs:go czy raczej gry w których nie trzeba skupiać się na każdym detalu?

Nie chce się bawic w dokupywaniu podzespolow i ich podlaczaniu.Wolalbym jakis mikrofon  na USB (plug&play),ale sam nie wiem.

Sluchawki.Do sluchania muzyki z dobrym basem i do gry no ja się tam nie znam :P.I zeby uszy nie bolaly bo kilkugodzinnym uzytkowaniu

ie068n.jpg
Opublikowano

Brainwavz HM5 + Prodigy Cube + mikro pokroju Trust Starzz czy obojętnie jaki inny s**t, moim zdaniem zestaw idealnie się sprawdzi. Słuchawki basem nie plują aczkolwiek mają jego zapas, są natomiast bardzo wygodne. Ciężko w tej cenie coś wygodnego złapać, mógłbyś się jeszcze zainteresować AKG K240 Studio. Z tańszego sprzętu masz chociażby Takstar Pro80, do tego oczywiście odpowiednia dźwiękówka, jeśli się upierasz starczyłoby na osobny mikro na USB.

Opublikowano

Brainwavz HM5 + Prodigy Cube + mikro pokroju Trust Starzz czy obojętnie jaki inny s**t, moim zdaniem zestaw idealnie się sprawdzi. Słuchawki basem nie plują aczkolwiek mają jego zapas, są natomiast bardzo wygodne. Ciężko w tej cenie coś wygodnego złapać, mógłbyś się jeszcze zainteresować AKG K240 Studio. Z tańszego sprzętu masz chociażby Takstar Pro80, do tego oczywiście odpowiednia dźwiękówka, jeśli się upierasz starczyłoby na osobny mikro na USB.

Ja mam do wydania 400 zł na wszystko.Nie po 400 na mikro i sluchawki.

400 zloty na mikrofon i sluchawki.

ie068n.jpg
Opublikowano

Aaa :D Napisałeś sluchawki i mikro osobno 400zł więc uznałem że wszystko osobno. To zmienia postać rzeczy. Kup Taksy Pro80 to zostanie Ci na Samsona Go Mic Ewentualnie Hi2050 + SB0460 i do tego też Samson, oba modele wygodne, te drugie otwarte więc zakosztowałbyś czegoś nowego no i jednak karta dźwiękowa swoje robi.

Opublikowano

Aaa :D Napisałeś sluchawki i mikro osobno 400zł więc uznałem że wszystko osobno. To zmienia postać rzeczy. Kup Taksy Pro80 to zostanie Ci na Samsona Go Mic Ewentualnie Hi2050 + SB0460 i do tego też Samson, oba modele wygodne, te drugie otwarte więc zakosztowałbyś czegoś nowego no i jednak karta dźwiękowa swoje robi.

Samson go mic jest na usb ;P To duzo dla mikrofonu nie da.No chyba ze dla sluchawek.

Ale sam nie wiem co mam sądzic o samson go mic.Mowia ze jest dobry.A ostatnio okazalo sie moj kolega ma taki mikrofon.To mowil ze jest strasznie nieczuly i trzeba wręcz glosno mowic.

ie068n.jpg
Opublikowano

Samson go mic jest na usb ;P To duzo dla mikrofonu nie da.No chyba ze dla sluchawek.

Ale sam nie wiem co mam sądzic o samson go mic.Mowia ze jest dobry.A ostatnio okazalo sie moj kolega ma taki mikrofon.To mowil ze jest strasznie nieczuly i trzeba wręcz glosno mowic.

Ale słuchawki podłączasz do karty, co zdecydowanie poprawi jakość dźwięku. Moim zdaniem zestaw z dźwiękówką który podałem były bardzo optymalny. Możesz ewentualnie sprawdzić inne modele słuchawek np. Superlux HD669, HD668B. Najlepiej wyjdzie jak poczytasz dwa podpięte tematy w dziale.

Opublikowano

Kupilem jakis szajs

RP-HT365 Panasonic za 103 zl

A na necie patrzalem kosztuja 70zl

Są ciche ... Nie mają gąbki na glowe.I co najgorsze buczą wogole dzwieku nie ma normalnego tylko sam szum.Na komorce jak podlacze to dzialaja ale sa ciche.

ie068n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...