Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada WriteFloatPointer - Informacja dla koderów.

Velvet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mała informacja dla koderów VB, VB6. Otóż tzw WriteFloatPointer - Funkcja w naszych modułach hacków została dobrze spatchowana i wszystkie funkcje z niej korzystające typu stamina, no recoil * nie działają :>

Macie odpowiedź dlaczego nie działa Wam tyle hacków.

Jedynym wyjściem jest kodowanie hacka w postaci D3D jak informuje inne forum.

Pozdrawiam. : P

@Down

Dokładnie.

I bardzo dobrze :-)

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano

hooray.

stop noobom typu: "ej robiłem coś z tego tuta i nie działa? Możecie mi powiedzieć bo nie znam podstaw vb i jestem noobem. thx"

btw.

WR ostatnio się wzięło za zabezpieczenia nie?

bez gif.

Opublikowano

chyba przetłumaczę tutka jak zrobić hacka w D3D

teraz wyjdzie kto jest jest pozerem a kto nie jeśli zmienicie funkcje to powinna działać teraz do noobów nie tak ze nazwę tylko pip pip a potem pip pip

Opublikowano

No i dobrze że zablokowali

Większość osób z tego forum gówno wie o programowaniu a ich hacki robione są z tutków i prostych komend.

PS: Niech te gnidy same się nauczą (np. angielskiego xD), nie ma po co dawać takiego tutoriala osobom których wysiłek ogranicza się do komend kopiuj/wklej...

Opublikowano

Tak PS: Ci co mają wiedzieć jak to robić to wiedzą...

Szczerze mówiąc wystarczy dostęp do 1 stronki zagranicznej aby poznać sekrety bypassow D3D i reszty, ale

wątpię żeby ktoś z tego forum ją znał

Opublikowano

Kilo..

Unrealman..

Ja na przykład nie kumam d3d ;> To inna bajka dla mnie.. i co jestem gorszy..? Mam ambicje żeby się nauczyć a angielski znam tylko, że dla mnie samo w sobie robienie d3da jest czarną magią..

Jeżeli kilo przetłumaczy tutka to i tak do wr priv wejdzie więc nauczyć się d3da z polskich tutoriali nie ma na co liczyć raczej.. ;P

@Up

Często spotykam się na servie z ludźmi którzy mówią do innych "Hacker" a hacker to osoba wykorzystująca luki w zabezpieczeniach etc.. więc powinno się mówić "Cheater" jak już coś.. : P

@Edit

Po co szkopów tępicie.. spójrzcie na małe niemieckie dzieci.. czy to ich wina, że urodziły się w niemczech i nazywacie je szkopami za to, że przez ich dziadków polska doznała tyle cierpień..

To nie ich wina więc nie tępcie ich tak bardzo.. ludzie jak ludzie ale najbardziej nienawidzę włochów.. OMG.. jak oni lamią..

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

• Dodaj nową pozycję...