Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - opłaca się kupić od kogoś w mojej miejscowości? Mogą być problemy?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w mojej miejscowosci dziewczyna sprzedaje gta v i zastanawiam sie czy od niej nie kupic wersje pudelkowa. Z tym , ze login i haslo do social klubu mi poda + pudelko z gra.  Czy warto kupic? Czy sa moze jakies "kruczki" w tego typu transakcjach ? ( np. takie jak przy sprzedazy konta w lolu , ktos moze napisac ze mu okradli konto i oddzyskac )

u1lc.png
Opublikowano

Oczywiście, że może Cię oszukać. Wątpię, że to zrobi, ponieważ znasz ją i musiałaby być bardzo głupia. Po zakupie ryzykujesz też banicję od R*, ponieważ nie zezwala on na sprzedawanie ich gry w ten sposób.

Opublikowano

Jeżeli osoba rzeczywiście chce się pozbyć gry, a cena jest okazyjna to bierz. Trzeba by tylko przeanalizować, czy to jest legalne. Dla pewności poproś koleżankę, by oddała Ci konto razem z mailem.

who cares?

Opublikowano

Oczywiście, że może Cię oszukać. Wątpię, że to zrobi, ponieważ znasz ją i musiałaby być bardzo głupia. Po zakupie ryzykujesz też banicję od R*, ponieważ nie zezwala on na sprzedawanie ich gry w ten sposób.

Znaczy w jaki sposob mogla by mnie oszukac? I jak mozna bylo by sie przy tym wybronic? Nie znam jej osobiscie wiem tylko do jakiej szkoly chodzi i tyle 

u1lc.png
Opublikowano

@Loth Sugan może zgłosić, że konto zostało ukradzione i o ile ma klucz to je odzyska. Nie obronisz się przed tym, możesz jedynie zdać się na los lub kupić grę od producenta.

Opublikowano

@Loth Sugan może zgłosić, że konto zostało ukradzione i o ile ma klucz to je odzyska. Nie obronisz się przed tym, możesz jedynie zdać się na los lub kupić grę od producenta.

Przed zakupem dala mi wejsc na konto.  Przy polu E mail jest cos takiego "Musisz jeszcze zweryfikować swój e-mail. Sprawdź swoją skrzynkę lub wyślij ponownie e-mail weryfikacyjny."

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...