Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Buty] Warto kupic Nike Mercurialex Pro street?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podobaja mi sie buty Nike Mercurialex Pro street ?

polecacie ?

i w jakim sklepie mozna kupic ? nie na allegro kiedys kupilem na r gol takie jedne ale tam sa tylko turfy/zwirowki nwm xD

zeby byly tak do 230zl z wysylka platnosc przy dostawie

prosze o szybka odpowiedz

nie moglem edytowac bo na fonie, nie wlacza mi sie "pelna wersja" mpcforum

Opublikowano

Jak ci się podobają i masz hajs to kup, cenę najlepiej na ceno sprawdzić albo na allegro i wybrać najtańsze. Jak zamawiasz przez neta to pierw idź do sklepi i  przymierzaj je, żeby sprawdzić jaki rozmiar jest najlepszy.

Opublikowano

Mercuriale dobre buciki , lekkie dobrze się w nich gra bo sam mam ja kupilem w takim sklepie sportowym na mieście zdecydowanie ci je polecam  nie pożałujesz :D A jak chcesz przez neta utnij kawałek patyka odmierz stopę i tak z 1 cm zeby byl większy ten patyk żebyś miał miejsca troszeczkę. :)

Opublikowano

Mercuriale dobre buciki , lekkie dobrze się w nich gra bo sam mam ja kupilem w takim sklepie sportowym na mieście zdecydowanie ci je polecam  nie pożałujesz :D A jak chcesz przez neta utnij kawałek patyka odmierz stopę i tak z 1 cm zeby byl większy ten patyk żebyś miał miejsca troszeczkę. :)

Lepiej niech idzie do sklepu i przymierzy je, na pewno będzie to lepsze rozwiązanie niż zabawa z patykiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...