Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obraz w lustrze

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy obraz w lustrze jest naszym prawdziwym odbiciem?
2. Który obraz w lustrze będzie najbardziej zgodny z prawdą, ten z bliska czy ten z daleka?
3. Lepiej wygląda się w lustrze czy w prawdziwym życiu?
4. Dlaczego inaczej wygląda się robiąc sobie samemu zdjęcia, a inaczej gdy ktoś je nam robi?
5. Patrząc w lustro, gdy mamy na sobie np. t-shirt z napisami, widzimy litery, które są lustrzanymi odbiciami (są odwrócone). Czy ta sama zasada działa z twarzą?
6. Czy ludzie widzą nas inaczej niż my siebie?

Opublikowano

1. Prawdziwym odbiciem tak, prawdziwym obrazem nie.

2. Bez różnicy.

3. Dla ciebie lepiej wyglądasz w lustrze, dla wszystkich innych w realu. Dlatego uważasz, że na zdjęciach brzydko wyglądasz, bo jesteś przyzwyczajony do obrazu z lustra.

4. Nic takiego nie ma.

5. Tak

6. Na zdjęciu widzisz siebie tak, jak widzą cię inni, w lustrze widzisz się inaczej.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Co do czwartego to myślę że dlatego, że widząc siebie na ekranie możesz dowolnie i łatwo ustawiać swoje "kąty", żeby wyglądać jak najkorzystniej. Gdy ktoś ci robi zdjęcie raczej nie zwraca na to uwagi.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

1. Czy obraz w lustrze jest naszym prawdziwym odbiciem?

2. Który obraz w lustrze będzie najbardziej zgodny z prawdą, ten z bliska czy ten z daleka?

3. Lepiej wygląda się w lustrze czy w prawdziwym życiu?

4. Dlaczego inaczej wygląda się robiąc sobie samemu zdjęcia, a inaczej gdy ktoś je nam robi?

5. Patrząc w lustro, gdy mamy na sobie np. t-shirt z napisami, widzimy litery, które są lustrzanymi odbiciami (są odwrócone). Czy ta sama zasada działa z twarzą?

6. Czy ludzie widzą nas inaczej niż my siebie?

1. Oczywiście, że TAK.

2. Nie ma raczej różnicy.

3. Jak przeglądasz się w lustrze, to wiadomo że wyglądasz dobrze (Bo chyba dobrze się czujesz sobą ..), a jak inni cię ludzie widzą, to już inna sprawa.

4. Raczej nie ma różnicy, chyba że ktoś ma lepszy aparat :) "Magia aparatu".

5.Z twarzą, ze wszystkim.

6. Tak :)

Opublikowano

1. Tak

2. Niczym się nie różni.

3. Zależy dla kogo. Ty jesteś przyzwyczajony do swojego odbicia, a inni do Twojego prawdziwego wyglądu.

4. Nie wiem, dla mnie to bez różnicy, może jakoś się ktoś stresuje.

5. Tak

6. Tak

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że nie każdy wygląda na zdjęciach tak, jak wygląda na prawdę. Jestem pewny, że macie na facebooku w znajomych dziewczyny, które na zdjęciach, nawet tych z zaskoczenia wyglądają cudownie, a w prawdziwym życiu duuuużo gorzej, brzydko. A co wy o tym sądzicie?

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że nie każdy wygląda na zdjęciach tak, jak wygląda na prawdę. Jestem pewny, że macie na facebooku w znajomych dziewczyny, które na zdjęciach, nawet tych z zaskoczenia wyglądają cudownie, a w prawdziwym życiu duuuużo gorzej, brzydko. A co wy o tym sądzicie?

Prawda, prawda. Tak jak mówiłem, odpowiednie wyregulowanie profilu twarzy, ponadto może dodatkowa przeróbka, odpowiedni filtr i mamy piękny efekt :) 

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

ja mam koleżankę, która wygląda brzydko na zdjęciach, ale w realu bardzo sympatycznie ;)

to zależy...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

ja mam koleżankę, która wygląda brzydko na zdjęciach, ale w realu bardzo sympatycznie ;)

to zależy...

"Kto brzydko wychodzi na zdjęciach, jest piękny w rzeczywistości" ;)

Są osoby niefotogeniczne którzy brzydko wychodzą na zdjęciach

Naprzykład ja jestem taką osobą a szkoda ;< xD

Pozdrawiam;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...