Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer, proponowane zestawy

Gość TakeItOff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, http://www.morele.net/inventory/info/X3EeeW/mam zamiar kupić ten zestaw ponieważ na obecną chwilę nie mam więcej środków na wydanie. Oczywiście gdzieś w lipcu/sierpniu będę wymieniać część na lepsze (ide na wakacje zarabiać i bd. hajs ). I takie pytanko. Co potem w tym zestawie zmienić i na co? 

Jeszcze 1.

Czy ten zestaw będzie dobry do lola? Chodzi mi o to czy będzie płynne 60 fps bez ścinek?

Opublikowano

Lola uciągnie na max nawet bez modernizacji ale jesli cos już chcesz wymieniać to procka mna i5 4460 i później kartę ale to już zależy od budżetu 

Opublikowano

Lola uciągnie na max nawet bez modernizacji ale jesli cos już chcesz wymieniać to procka mna i5 4460 i później kartę ale to już zależy od budżetu 

Do 1k moge max wydać na wymianę części. 

Opublikowano

to procka tylko bo za 200zł karty nie dostaniesz jak juz wymienisz procka to i tak we wszystko sobie pograsz srednie/wysokie

Opublikowano

Skoro będziesz modernizował zestaw w lipcu/sierpniu to proponuję wstrzymać się z zakupem karty graficznej. Zamiast i3 weź wtedy i5:

http://www.morele.net/procesor-intel-core-i5-4460-3-20ghz-lga1150-box-bx80646i54460-haswell-refresh-636603/

Zintegrowany układ graficzny spokojnie Ci wystarczy do LOL'a, a później dokupisz sobie porządną kartę.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Dzięki all.

Jest jakaś podobna strona do morele gdzie kupie to samo w podobnej cenie? 

Opublikowano

A do tego zestawu mogę spokojnie na tą chwilę dokupić kolejne 4GB ram żeby była 8? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...