Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2mod.tk Metin2.pl Bany Powiązanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak uniknąć bana za powiązanie mam fish bota i chce przełożyć małzę na główne konto  i dostaje bana na 3 tygodnie co zrobić by nie dostawać bana na głównym koncie mam wyrzucać itemki na glebę nie przez handel? Czy jak?

Opublikowano

Nigdy nie dostaniesz bana przez handel ................. To żaden powód do powiązania koledzy. Więc śmiało możesz handlować z botem a bana wyrwiesz za takie samo ip. 

Opublikowano

Nigdy nie dostaniesz bana przez handel ................. To żaden powód do powiązania koledzy. Więc śmiało możesz handlować z botem a bana wyrwiesz za takie samo ip.

nie spam

Jest powiazane bo dajesz cos za darmo.Gdyby zaplacil na handlu to wszystko okej

/niereg. sygna

Opublikowano

no niby tak a;e ip zmieniam co jakieś 2h mam takiego neta  a co do gleby na ch1 to się nie połapią (chyba) dzięki wielkie za pomoc

Opublikowano

nawet jak wyzuczasz na ziemie to przeciez 2 konta masz na tym samym necie jeden jedzie na fishu drugi tez dostaje przewaznie bana ale nie zawsze zalezy od netu ip i tak dalej sam dokladnie nie wiem ale jesli na 1 koncie lowisz a na drugim expisz 2 bany gwarantowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...