Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze skrypty ADC/Vayne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest najlepszy OrbWalker? Dla mnie SAC:R (działa już?)

Znam tylko dwa xOrbWalk i  SAC:R są inne? 

Lepiej używać Shadow vayne czy SAC:R? (Vayne grałem już z 100win tylko rankedowych bez normali bez wspomagaczy plat1/diament5)

Opublikowano

1. Działał cały czas.

2. MMA

3. Zależy czym Ci się lepiej gra xD

no z tego co ludzie pisali, a pisalo osob wiele,to SAC powodowal bugsplaty czy tam crashe. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

no z tego co ludzie pisali, a pisalo osob wiele,to SAC powodowal bugsplaty czy tam crashe. 

No działać działa ale po 1min crash i tak w kółko ;/ a nadal powoduje? (jeśli nie prosił bym o linka nowego ;P)

1. Działał cały czas.

2. MMA

3. Zależy czym Ci się lepiej gra  xD

A który ma lepszy orbWalk MMA czy SAC:R?

Opublikowano

SAC:R 100% lepszy od wszystkich o ile dobrze pamiętam shadow vayne + SAC:R sie nie gryzą ;P Prawda to?

Co do crashów to gdy jest SAC:R odpalony i wyjdziesz do pulpitu wywala z gry nie możesz sie połączyć (reconnecta) off bol robisz reconnecta gdy jesteś w grze odpalasz bol'a i pyka.

Mnie wywala 1/2 na 3/4 mecze.

Do SAC:R używam tylko ACTIVATORA ale często go offam ;P z Dancing Shoes już wg nie korzystam bo często gdy gra się na blitza strasznie sie buguje i wole sam unikać skill shotów,

nie moge tam znaleść wyłączenia omijania czy jest taka opcja by tylko pokazywało gdzie leci skill shot?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...