Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie od bana

ccasterr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ELO NAPIERDALALEM SOBIE RANKEDA AZ MI ZLAGOWALO GRE AZ MUSIALEM ZRESETOWAC KOMPA
POTEM GDY CHCIALEM SPOWROTEM DOLACZYC DO MECZU NIE DALO SIE NA STEAM WEJSC PISALO ZE BLAD SIECI ALE NIE TYLKO MI BO WSZYSTKIM INNYM ZIOMKOM CO ZNAM TEZ TAK SEI DZIALO I TERA WCHODZE I BANA DOSTALEM NA TYDZIEN I RANGA NIZEJ JA P******E MOGE SIE OD TEGO ODWOLAC?????????????

Opublikowano

Nope. Nie możesz się odwołać. Poniekąd Volvo i tak stwierdzi że wina jest bo Twojej stronie ( w końcu to Twój komputer się zaciął).

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

co to za cwele sa dobra zamykajta temat ide rozpeirdolic cos ale h*j ze ich wina ze na steam sie nie dalo wejsc i nikt z moich ludzi tez nei umial wiec pozdro na rejon

Opublikowano

jakbys dostal 3 bana pod rzad na tydzien to nie bylbys wkurwiony? i przez to ze steam odjebal cos ze sie zalogowac nie dalo banika dostalem

Opublikowano

Ja jakoś mam 1k godzin w csie i nigdy nie dostałem bana na więcej niż 30 min i nigdy nie wywaliło mi csa podczas mm, wiec chyba jednak da się normalnie grać... Zawsze niewinnym ludziom takie coś się dzieje nie? 

Opublikowano

jakbys dostal 3 bana pod rzad na tydzien to nie bylbys wkurwoiony? i przez to ze steam odjebal cos ze sie zalogowac nie dalo banika dostalem

Mam przegrane z 800 godzin i wgl mnie ani razu nie wywalilo z gry :) jedynie to bana dostalem jak bylem w silverze za zabijania swoich ;).Napewno jak bym dana za wyjscie z meczu albo ze nie moglem sie zalogowac to napewno bym nie robil placzu na forum typu "ODlowanie od bana" czy "Jebane volvo znowu ban"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...