Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta rowerowa na skuter?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Można kuterkiem pykać na rowerowej? Tzn... głupie pytanie, ale na mojej pisze, że "karta rowerowa i motorowerowa".
Czy panowie niebiescy to łykną?

Opublikowano

Bo karty rowerowe maja dwie pieczątki - jedna jeśli zdało się na karte rowerową, druga za kartę motorowerową. Jeśli zdawałeś na motorower i masz tam pieczątkę od tego to ok, o ile można skuter zaliczyć do motoroweru (ja się na tym jakoś wielce nie znam akurat).

­VeIMQWU.png

Opublikowano

nie mam pieczątki ale można to jakoś podrobić ;) także to nie problem xD

Jeżeli nie masz tam pieczątki to nie możesz jeździć skuterem. Kiedyś była możliwość zdawania w szkole na kartę motorowerową, ale teraz normalnie w wordzie bądź jakimś innym kursie. 

Opublikowano

Lepiej nie podrabiaj, bo to bez sensu.

Fakt, kiedys za darmo można było zdawać na kartę motorowerową w szkole, nie wiem jak sie teraz ma sytuacja.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

ogólnie poruszam ten temat, bo mój dyrektor mnie zatrzymał i powiedział: "pokaż karte" - czy on ma wogle do takiego czynu prawo?

Opublikowano

Najlepiej się zapisz na "BRD" (Bezpieczeństwo Ruchu Drogowego), jeżeli jesteś dalej w szkole podstawowej/Gimnazjum. Wtedy przechodzisz kursy, jeżeli przejdziesz na placu w szkole, potem gdzieś indziej na jakimś torze, możesz robić kartę motorowerową (Tam skuterem, albo simsonem się kiedyś robiło:P). Za moich czasów, była jeszcze możliwości zrobienia na Policji takowej karty za darmo, ew w szkole w jakimś tam wieku (Nie pamiętam jakiej). Karta rowerowa, a motorowerowa to całkiem inna rzecz.

Dyrektor ? Nie, nie ma prawda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...