Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybkie wbijanie pkt rangi

rumcais

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie może jakis sposób na szybkie wbijanie pkt rangi? Dodam ze do szefa kapitana brakuje mi 30k pkt rangi zeta na bazie wiec z jakies 4 k rangi wpadnie.. Mam premke + kamyk.. I teraz jak wbić te 30k pkt rangi szybko?

Pozdrawiam

Opublikowano

­​Możesz zawsze latać Skorpionem na wyloty. 

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

­​Możesz zawsze latać Skorpionem na wyloty. 

wez nie rob smiechu ile on bedzie bil tym skorpionem 30k rangi ? do tego pewnie stracilby od cholery bieli 

wedlug mnie albo w duzych grupach bic allieny albo zbieraj pallke i skladaj Hadesy latwo sie sklada a sporo rangi daje 

teraz to chyba szybciej rangi nie podbijesz chyba ze masz jakies golce/vegi na innych firmach to na drugiej przegladarce poubijaj po 10razy kazdy statek bo powyzej 10razu nie daje juz do rangi ptk no i tak codziennie rob wkoncu dogonisz swoja range 

Opublikowano

Podstawianie sobie statkow :D tak jak ja to robie xD Konto mam od 1 grudnia i mam juz 950 000 rangi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...