Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2BOB i lagi

Ziolorz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ..............mam obecnie m2boba na Mories.PL  ale gdy wejde do DT albo WO przejde 1 czasem 3 pietra i jestem wywalony ..slyszalem cos o zamianie na dzikie psy ale nie bardzo wiem jak??   ma ktos jakies ciekawe pomysly (mam tez w uzyciu cFosSpeed) i niski ping przy testach online okolo 13-15 a i tak wylatuje z DT  probowalem z kamermodem  ale pozalogowaniu i wyborze postaci wywalalo mnie (prawdopodobnie report ale nie wiem jak go wydobyc z klienta gry) ....mysle ze dla niektorych z was to bulka z maslem ..dla mnie niestety nie 

Opublikowano

Pytanie, ty masz laga o mapę (fps drop), że chcesz pieski czy do logowania Cię wyrzuca/wywala klienta do pulpitu?

...................\/...................

Opublikowano

witaj .. na m2bob jestem wyrzucany z Dt  WO na 2 lub 3 pietrze (bez m2bob spokojnie smigam po DT albo WO)  ...a na kamermodzie  po zalogowaniu i wyborze postaci jestem calkowicie wywalony  do pulpitu.... mam 2 boty do wyboru

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...