Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kbot czy nadal istnieje?

sentinelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam. wracam do DO po ponad rocznej przerwie.

Gra się miło, wbiłem już 50k uri ręcznie i mam dość. :P

Poszperałem w necie i nie mogę znaleźć aktualnej wersji kbota?

Czy era kbota mineła?

Czy istnieją inne boty , które są niewykrywalne? 

Opublikowano

­Lub możesz na bitewnej mapce stanąć w rogu (na niewidce) i puścić peta do zbierania. Przyciśnij LPM książką, bo teraz Cie po nieaktywności rozłączy.

Nie istnieją boty. 

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

a jakie są te sposoby niby??

Grać uczciwie ? Nie tylko bot ? Przegrasz z tymi co ładują siano, masz równe szanse z podobnymi graczami, a na pewno nie dostaniesz bana ;)

KLIKNIESZ? <3 

Opublikowano

Grać uczciwie ? Nie tylko bot ? Przegrasz z tymi co ładują siano, masz równe szanse z podobnymi graczami, a na pewno nie dostaniesz bana ;)

taak ładować siano... kiedy nie każdy chce wydawać nie wiadomo ile...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...