Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam zamiar wynajac komus pokoj..

Nidzgorwruc1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jestem studentem i mieszkam sam, mam do wynajecia pokoj (z lazienka) w Warszawie i nie mam pojecia ile mialbym sobie liczyc miesiecznie za wynajem.

Ponizej screeny:

RibBt3W.png

18VZXVM.png

Mieszkanie na piątym piętrze. Z góry dzięki za pomoc. 

I proszę o "nie robienie sobie beki". ^^ To moje mieszkanie studenckie, normalnie nie żyłbym w takiej melinie :p

Opublikowano

Nikt ci nie wyceni wynajmu z dwóch zdjęć. Cena zależy m.in od tego w jakiej dzielnicy jest to mieszkanie, jaką ma powierzchnie itd.

Wejdź sobie na jakąś stronę z ogłoszeniami i zobacz po ile inni wynajmują podobne miejsca, w podobnej lokalizacji.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Najpierw posprzątaj ten apartament, bo wygląda gorzej niż noclegownia dla bezdomnych.5 piętro? Trochę słabo.Ciężko mówić o cenie, bo wielu ludzi nawet jakby im płacić, to nie zgodziliby się mieszkać w czymś takim, 50 zł to maks, ale mogę się nie znać.

Opublikowano

Jestem tego samego zdania co @9Jarek9 aczkolwiek polecam ~ Prawy przycisk myszy > "Szukaj tego obrazu w Google" 

Troll :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...