Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączeniem LOLA

RastaManiaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z Lolem. Otóż po długiej przerwie chciałem wrócić do Lola lecz nie mogę go uruchomić. Mój system to Windows 7 Ultimate 64 bit a client na którym chce grać to Zachodni. Błąd wygląda tak jak na ss (Wyskakuje raz, ten 2 to powiększenie) Proszę o pomoc, gdy naciskne OK to znika ale nic się nie włącza..

post-1240052-0-84772400-1431895595_thumb.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Uruchom jako administrator i poczekaj chwilę lub skorzystaj z opcji repair. W ostateczności możesz zainstalować grę od nowa.

Opublikowano

Uruchom jako administrator i poczekaj chwilę lub skorzystaj z opcji repair. W ostateczności możesz zainstalować grę od nowa.

Gdzie mam użyć opcję "repair"? Gra się tylko do tego momentu włącza niezależnie czy nacisknę "OK" czy "Anuluj" lub nawet "X".. Uruchamialem już przez Administratora i nic, instalacja od nowa również nie pomogła.

Opublikowano

jmp

za co masz moda ?... bo chyba nie za ładne ( i zdrowe ) oczy...

zdjęcie słabej jakości ALE: ( komunikat błędu )

- Istnieje już działająca kopia programu, czy chcesz ją zamknąć...

powinieneś wybrać TAK... jeśli to jednak nie zadziała wypadałoby wejść w

Menedżer zadań -> znajdź proces Lol-a -> wyłącz go z procesów...

aby uruchomić Menedżer zadań wciśnij CTRL + ALT + DEL

na WInXP uruchomi ci się on natychmiast...

na Win7 uruchomi ci się menu... wybierz standardowo ostatnia opcja nazwana "Menedżer zadań"

jeśli to nie podziała wypadałoby skasować grę i zainstalować ponownie...

można tez sprawdzić msconfig i zobaczyć czy przypadkiem ( HOW ) LOL nie startuje z systemem windows...

jeśli tak jest wypadałoby go wyłączyć..

po prostu:

Start -> wyszukaj -> msconfig -> uruchamianie -> wyłącz LOL-a

lista tych programów to programy które zostaną automatycznie uruchomione podczas

startowania systemu Windows... jeśli masz jakieś programy które uruchamiają ci się codziennie

i "denerwuje" cie ich wyłączanie tam możesz to zmienić... a przy okazji wylączyć LOL-a jeśli tam jest...

w skrócie:

1) wyłącz z procesów

2) reset PC

3) reinstal gry

4) msconfig

możliwe rozwiązania... jeśli nie... zostaje Support Rajotu

Opublikowano

@PanTobi

Hmm Podczas startowania systemu Windows nie startuje z system, Gdy włączam grę (pierwszy raz po włączeniu komputera) Wyskakuje Napis League Of Legends ładuje się pasek pod napisem tak szybko że Praktycznie pojawia się i znika ten napis. Potem chwile czekam ale nic się nie włącza (w procesach jest) 

Opublikowano

jeśli jest w procesach powinieneś go wyłączyć i kilkąć ponownie Launcher lol-a 

aby spróbował się odpalić na nowo... jedynie tyle można o tym błędzie powiedzieć...

bo jedyna informacja o tym jest taka że jest już wystartowany i nie można uruchomić ponownie...

takie same problemy możesz mieć w Steam czy Origin... musiśz go po prostu wyłączyć z procesów...

jeśli to nie pomoże Support Rito musi sprawdić o co chodzi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...