Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się czytać mangę?(Kimi no Iru Machi)

domintokomin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Dzisiaj obejrzałem anime Kimi no Iru Machi. Początek był piękny. Ta miłość Yuzuki do Haruto. Strasznie zawiodłem się na końcówce spędzonej ze swoją byłą Akari zamiast Yuzuki i teraz mam pytanie: Opłaca sie czytać mangę, czy jest ona także ciekawa? Jeśli tak to od jakiego rozdziału czytać, bo nie chce od początku zaczynać tej serii. 

Prosiłbym też o propozycje anime podobnych do owej serii. Z góry dziękuję za każdą pomoc :)

Opublikowano

Mi się manga i anime podobało, a czy się opłaca to twoja sprawa. IMO lecisz od początku mangi, zaczynanie od x rozdziału to jak zaczynanie od dupy strony.

Opublikowano

w 12 odcinkach anime nie zmieścili całej mangi (ponad 200 czapterów, więc musięli sporo pominąć) ale z tego co wiem, to zakończenie jest takie samo :)

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

A znacie podobne anime do tego? Głównie chodzi mi o anime bez żadnych super mocy gdzie facet lub dziewczyna stara się o chłopaka/dziewczynę tak jak to było w tym anime. Chciałbym też żeby kreska była zbliżona do tej w tym anime, bo nie lubie słabej grafiki :D

Opublikowano

A znacie podobne anime do tego? Głównie chodzi mi o anime bez żadnych super mocy gdzie facet lub dziewczyna stara się o chłopaka/dziewczynę tak jak to było w tym anime. Chciałbym też żeby kreska była zbliżona do tej w tym anime, bo nie lubie słabej grafiki :D

Chcesz po prostu romans bez super mocy?

Sakamichi no apollon, Toradora.

XrgAYyk.png

Opublikowano

podobne w sensie, że jest parę dziewczyn i główny bohater nie wie którą wybrać i sobie chodzi z każdą i pod koniec wybiera tą jedną jedyną? :D

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

podobne w sensie, że jest parę dziewczyn i główny bohater nie wie którą wybrać i sobie chodzi z każdą i pod koniec wybiera tą jedną jedyną? :D

@domintokomin

Jak o to chodzi co napisał @chaterchater to mogę polecić : 

Mashiro-iro Symphony - The Color of Lovers

­

Opublikowano

Kaichou wa Maid-sama pasuje, tak troche jeszcze mi Nana podchodzi i Clannad

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...