Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany technik do serwera metin2!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, mam na imię Marcin i chciałbym założyć serwer do metin2 typu medium z maxymalnym lvl 130. W metina gram około 8 lat w tym 4 lata na PL. Wiem czego gracze od serwerów oczekują.
Jestem pomysłodawcą i poszukuje odpowiedzialnego technika, który:
- Posiada TeamSpeaka
- Ma mikrofon
- Jest odpowiedzialny
- Posiada doświadczenie

- Jest dojrzały
- Umie dodać różnorodne ciekawości, nowości na serwer

Ze swojej strony oferuje:
- Danie pomysłów na serwer od początku do końca

- Reklamę u mniejszych youtuberów

- Rzetelną pracę

Kontakt do mnie GG: 53950563

Mam nadzieję, że znajdzie się osoba chętna do stworzenia ciekawego serwera.

Pozdrawiam :-)

banner-laneris.png

Opublikowano

Rzetelna praca ? :P Stary nie zabieraj się nawet za robienie teraz serwera. 

Po 1: Niewiele wnosisz w ten temat, bo masz mało subskrybcji, a jak już szukają jakiegoś YT, to dużego

Po 2: Nie psuj sobie kanału, serwerem, który nie wypali - wiem z autopsji.

Posłuchaj starszego kolegi i zrezygnuj z tego pomysłu. Rozwijaj kanał nagrywając porządnie serie, a wyjdzie Ci to na dobre.

Opublikowano

Rzetelna praca ? :P Stary nie zabieraj się nawet za robienie teraz serwera. 

Po 1: Niewiele wnosisz w ten temat, bo masz mało subskrybcji, a jak już szukają jakiegoś YT, to dużego

Po 2: Nie psuj sobie kanału, serwerem, który nie wypali - wiem z autopsji.

Posłuchaj starszego kolegi i zrezygnuj z tego pomysłu. Rozwijaj kanał nagrywając porządnie serie, a wyjdzie Ci to na dobre.

Problem jest taki że po przeglądnięciu jednego "Let's playa 8 minutowego" stwierdzam że rzeszy fanów nie zyska.

Ma problem z dykcją, pomysłowością i poprawną budową zdań. W dodatku jest ograniczony słownie co czyni go bezwartościowym.

Mimo wszystko życzę powodzenia o.O

Opublikowano

Ogólnie w dzisiejszych czasach nie opłaca się tworzyć prywatnych serwerów , z  powodu iż jest ich dosyć dużo ,a nowo powstałe często upadają co powoduję iż ludzie (Gracze) są z góry sceptycznie nastawieni na nowe serwery przykład serwerów niedawnych które upadły: Arutan.pl , PompaMt2.pl  i jeszcze kilka innych, więc nawet spora reklama na YouTube jaką miały te serwery nie pomogła z ich utrzymaniem dłużej niż pół roku...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...