Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem ze skype

zikkik

Pytanie

Opublikowano

Witam witam ostatnio mam problem ze skype że gdy chcę go włączyć jest skype brak odpowiedzi i się wyłącza. Próbowałem odinstalować przez revo unistaller po czym instalować najnowszą wersje i to samo próbowałem też pobrać starsze wersje. One działały lecz nie dało się zalogować. Proszę o pomoc ! 

130112090110516685_f14_0.jpg

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj kolego usunąć Skype, później wejdź w Menu Start wpisz "%appdata%" wciśnij ENTER. Odpal CCLeaner'a wyczyść wszystkie rejestry i zainstaluj skypa jeszcze raz. Myślę, że pomogłem.  B)

My PC Specs: Płyta GłównaGigabyte Z87X D3H ProcesorIntel Core i7 4770 | Karta Graficzna: XFX RX 480 8GB  Zasilacz: SilentiumPC Deus M1 600W Dysk Twardy: SSD GOODRAM Iridium Pro 240GB | Pamięć OperacyjnaKingston HyperX 2x 4GB 2400MHz 

Opublikowano

Starsze wersje poniżej 7 nie działają już czyli nie ma problemu jeśli jest taka zainstalowana wersja bo ma nie działać. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Spróbuj kolego usunąć Skype, później wejdź w Menu Start wpisz "%appdata%" wciśnij ENTER. Odpal CCLeaner'a wyczyść wszystkie rejestry i zainstaluj skypa jeszcze raz. Myślę, że pomogłem.  B)

Nic nie pomogło ;-;

130112090110516685_f14_0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...