Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile FPS w tym zestawie?

jjaykamilpl1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie tematy powinny odrazu lecieć do kosza.

Nie podałeś ani na jakiej wersji, ani na jakiej rozdzielczości ani programów w tle + procesów.

Tak więc Up 2x na 100% 120FPS jak on włączy sobie skype gg neta i inne badziewia ;)

Skąd wiecie co będzie miał w tle ?

Może mieć wszystko off a może mieć powłączane 100 rzeczy i wtedy dupa a nie 120fps

TEMAT

Opublikowano

Ile będę miał około FPS w Minecraft?

Zestaw: http://www.morele.net/inventory/info/zwrT9k

Moim zdaniem to są zbędne tematy -,-

Sporo tego już na forum jest i przecież na pierwszy rzut oka widać, że gra będzie śmigać.

Mam podobny zestaw i na max. ustawieniach mam 120FPS (bo na tyle ustawiłem). Gra działa płynnie, nie ma ścinek, można dodać shadery i też nie ma problemów.

ICraft

Survival + Gildie + Specjalne itemy

icraft.yfun.pl
[1.10, 1.9, 1.8]

Opublikowano

60 będziesz mieć. O to się nie martw. ;) Mogłeś powiedzieć, chociażby jaki masz monitor, bo po co ci pierdyliard klatek skoro twój monitor ma 60 hz? :P

Opublikowano

Więcej niż 120... Mieliście styczność z takim komputerem lub o podobnych podzespołach ? Na żywo ? 

Tak gadacie że..

Ten dział schodzi na psy... a moderatorzy chyba śpią, ale cóż... NA [brzydkie słowo] MU 120 KLATEK, JEŚLI NA 99% MA MONITOR 60HZ....

Opublikowano

Ten dział schodzi na psy... a moderatorzy chyba śpią, ale cóż... NA [brzydkie słowo] MU 120 KLATEK, JEŚLI NA 99% MA MONITOR 60HZ....

nie ogarniasz ziomek ... tu sie liczy swag  i cyferki 

bedzie mogl wyrywac laski na to ze ma 150 fps w srajkrafcie 

patologia u moderatorow z dzialu srajkrafta ...

17077363944004662812.png

Opublikowano

Dokładnie :) 90% gimbów i z p****ówy mają monitory 60Hz

Ale jak masz 60fps to może Ci się ściąć przy wczytywaniu, przy takim załóżeniu, a jak ma 120fps to mu się np nie bedzie zacinać ale mniejsza z tym>

Osatnio przez miesiąc nie widziałem aby mod się wypowiedział w jakimś temacie

@Szaki22

1RkW7od.png

Opublikowano

Nie gram w minecrafta prawie wcale, chciałem tylko się zapytać z ciekawości. Swoją drogą trochę śmieszy mnie hejt na tego Minecrafta, przecież to tylko gra, a nie koniecznie muszą w nią grać tylko "gimby". Mogę się założyć że wszyscy moi przedmówcy nie mają ukończone nawet 18 lat ;) Co do tematu - rozdzielczość: 2560 x 1080

Opublikowano

Nie gram w minecrafta prawie wcale, chciałem tylko się zapytać z ciekawości. Swoją drogą trochę śmieszy mnie hejt na tego Minecrafta, przecież to tylko gra, a nie koniecznie muszą w nią grać tylko "gimby". Mogę się założyć że wszyscy moi przedmówcy nie mają ukończone nawet 18 lat ;) Co do tematu - rozdzielczość: 2560 x 1080

Czy ja coś o nim powiedziałem ? 

Każdy może krytykować jak chce i Ty mu tego nie zabronisz, niech mówią co chcą.

Spokojnie 220+

Na tej rozdziałce ? Na jakiej podstawie tak sądzisz ? Bo nie miałeś styczności z taki mzestawem.

Jak na full hd będziesz mial powyżej130fps to troszkę spadnie ale nie wiem ile

1RkW7od.png

Opublikowano

Nie, nie mam 18+ lat. Można sprawdzić na profilu. To żadna tajemnica. Rozdzielczością to mnie zdziwiłeś, ale mogłeś podać jaki masz monitor wtedy nie byłoby żadnej kłótni, bo załóżmy, że ktoś piszę, że będziesz miał 300 klatek. Tylko na co ci tyle, skoro 99% monitorów potrafi wyświetlić 60 i niezablokowanie liczby klatek na 60 jest dla mnie grzechem. xD

Opublikowano

To po co piszesz? Co ci do monitora? Podaj ile ty masz FPSów KOZAKU.

banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...