Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evadeee account

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam dosyć nietypowe pytanko. Mianowicie siedzę i próbuję załapać jakieś konto z wykupionym Evadeee, prześledziłem już dziesiątki tematów dot. support'u owego skryptu i wciąż nic, każde konto jest zajęte. Może jest na tym forum jakaś miła dusza, która podesłałaby dane na PM lub chociaż jeden temat, gdzie będzie można ową nazwę użytkownika "zassać". Pozdrawiam ;)

Opublikowano

ja Ci powiem że można wyłapać pojedynczych typków którzy nie mają kupionego VIPa a mają evadeee i najczęściej reborna, bo te skrypty to taka jakby nieodłączna para :P Ja dzisiaj po wielu polowaniach skołowałem sobie drugie konto z Evade Revolution + Kite Machine Kalista + Reborn. Pytanie tylko czy Evadeee ma auth po HWID czy nie?

Opublikowano

ja Ci powiem że można wyłapać pojedynczych typków którzy nie mają kupionego VIPa a mają evadeee i najczęściej reborna, bo te skrypty to taka jakby nieodłączna para :P Ja dzisiaj po wielu polowaniach skołowałem sobie drugie konto z Evade Revolution + Kite Machine Kalista + Reborn. Pytanie tylko czy Evadeee ma auth po HWID czy nie?

chyba nie :] ja smigam na koncie typa który ma wykupionego vipa. Jedynie reborna używam cracka żeby nie dostał blokady na hwid

98873932203514685593.png

Opublikowano

NIe nie nie ty nie dostaniesz blokady na HWID tylko od razu na IP jak typek się zgłosi z błędem HWID Missmatch (musi grac w tym samym czasie co ty - maxymalnie do 2 godzin po Tobie jak wynika z moich inf.)

Opublikowano

NIe nie nie ty nie dostaniesz blokady na HWID tylko od razu na IP jak typek się zgłosi z błędem HWID Missmatch (musi grac w tym samym czasie co ty - maxymalnie do 2 godzin po Tobie jak wynika z moich inf.)

W opisie sac, jest napisane wyraźnie, hwid resetuje się co 2h. Zresztą nawet jeżeli dostałbym bana na ip to mam jeszcze 2 neta ze zmiennym ip

@co do tematu, mogę podesłać 1 konto, ale typ ma vipa i go używa :]

98873932203514685593.png

Opublikowano

Szukam od 2 dni i nie mogę znaleźć żadnego wolnego konta z evadeee.. Jeśli mógłby ktoś pomóc to dziękuję :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...