Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek w internecie?

InQer`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Piszę za kolegę bo nie ma konta.

Jaki znacie sposoby na zarobki w internecie? Jakieś klikanie itd, żeby na początek zarobić 50-100 zł miesięcznie poświęcając 2 godz dziennie. Chciałby, by za rok już zarobki miesięczne były powiedzmy 500 zł, da się tak wgl? Mam nadzieję, że rozumiecie. Nie posiada on żadnego FP,YT, i nic kompletnie nic.  Chodzi o to, żeby na początku zarobki były nikłe jak wyżej, ale za pół roku, rok już można było dorobić do pensji..

Za pomoc + :)

Opublikowano

Chcesz poświęcić 60 godzin w ciągu miesiąca dla 50zł? Idź roznosić ulotki lepiej zarobisz a i oczy za parę lat Ci podziękują ;)­

784091427630431250239.png

Opublikowano

Chcesz poświęcić 60 godzin w ciągu miesiąca dla 50zł? Idź roznosić ulotki lepiej zarobisz a i oczy za parę lat Ci podziękują ;)­

Jak zawsze.. Przecież to mpcforum. z tymi kwotami dałem taki przykład, chętni zarobi 500 zł miesięcznie na początek. Tu chodzi o początek, wiadomo ,że kokosów nie będzie bo to początek!!!! Jak nie wiesz nic, to nie spamuj bo ja tu oczukuje propozycji zarobków. Po za tym on pracuje fizycznie i nie ma siły po pracy chodzić jakieś ulotki roznosić, chcę wykorzystać komputer.

Opublikowano

Może Sub SMS? Przez kilka pierwszych dni kolega raczej nic nie zarobi, ale po kilku dniach jeśli jest on w miarę ogarnięty to po kilkanaście, kilkadziesiąt złotych dziennie uda mu się wyciągnąć, może nawet więcej. Rekord to kilkanaście tysięcy złotych w jeden dzień, komuś udało się tyle zarobić, na innym forum jak poszukasz to może znajdziesz screeny.

Przez internet przy większości sposobów zarabiania zarobki nie będą rosnąć z dnia na dzień, chyba że kolega zainwestuje na sam start jakąś kwotę, to może zarobki z czasem będą coraz większe, ale w tym przypadku jest możliwość straty.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

­Ciężko ruszyć głową nie? W internecie to głównie kradzieże (tak myślę) ale z drugiej strony możesz zostać "troglodytą" i swoim naiwniakom czyt. widzom zarzucać codziennie x reflinków. Wydaje mi się, że będziesz wiedział o kogo mi chodzi.

/ Po co za agresja? Podałeś takie sumky to takie skomentowałem. Wróżbitą Maciejem nie jestem. Swoją drogą on też całkiem ładne sumki kosi co miesiąc ba codziennie ;)

784091427630431250239.png

Opublikowano

­

facepalm.jpg

W internecie jest w cholere sposobów na legalny zarobek, reflinki, ppa, ppd, ppi, buxy, sufbary, zależy czego chcesz. Są od tego specjalistyczne fora, również można zarobić na prywatnych serwerach gier, forach, własnych stronach, pisaniu artykułów i o wiele, o wiele więcej zarobisz niż na roznoszeniu ulotek.

Rekord chyba w polsce zarobku w internecie jest pół miliona w 2 miesiące na PPA (bez odprowadzenia podatku)

Opublikowano

Kolega chce zarabiać w internecie, a nie potrafi założyć konta na forum.

Powiedz mu, żeby sobie darował...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...