Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Ograniczenie cenzury

Kaanashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Rozumiem intencje wprowadzenia cenzury, ale myślę, że za dużo słów są cenzurowane. Np. słowo DUUUPA moim zdaniem nie powinno być cenzurowane, tak samo slowo PIERDOŁŁAA. Nie uważacie, że to lekka przesada? Pewnie znalazłyby się też inne słowa tego typu, które nie wiadomo dlaczego są "nielegalne".

XrgAYyk.png

Opublikowano

Jak najbardziej za. W ogóle, to wywalcie ją w pieruny. Ktoś nadmiernie przeklina, niech dostanie warna, ale nie popadajmy w skrajności.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Popieram, rozumiem cenzury na takie kurwowanie się itp, ale żeby pierddoła?

wgl powinniście usunąć jednak tą cenzurę, to jest forum który (przyn było) o cheatach, gdzie średnia wieku graczy to 16+, to że teraz przychodzą młodsi to nie jest powód żeby cenzurę dodawać

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Trzeba umieć powstrzymać się od przeklinania, to nie takie trudne.

Nie.

"duuupa" i "pieeeerdoly".. Wielkie mi przeklenstwa. Nawet słowo zajebisteeeeeee bym nie cenzurowal, bo jest pozytywne, nie jest obraza. Rozumiem cenzurę na kurwe, c***a, ale nie na słowa, które wczesniej wymienilem. Takie moje zdanie, pozdrawiam.

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...