Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granie w "Specjalne Dni"

FB44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupiłem cs go gram na najniższych wymaganiach mam zakupiony pakiet internetu o prędkości 28mb/s i wczoraj ładnie pięknie ping powyżej 110 nie wychodził a dziś?! 890 dlaczego tak jest? tu macie dzisiejszy speed test wczoraj nie robiłem

http://www.speedtest.pl/test/109007536

czy da się jakoś zwiększyć prędkość internetu chociaż tyle aby ping był zdatny do gry

łącze się z internetem za pomocą TP-LINK Wireless USB Adapter na którym pisze 150mbs

­

Opublikowano

Może ktoś inny z twojego domu wykorzystuje internet w dużym stopniu?

893961446222509646083.png

Opublikowano

Pięknie? Lol jak można grać na pingu 110. Jak masz taki internet to cs go nie jest dla Ciebie. Po pierwsze to podłącz kablem internet. Miałem taki adapter i ping skakał strasznie. Po drugie masz taki ping ponieważ ktoś w domu go używa i jest obciążony. Np może coś pobierać i już masz 800+ pingu.

Opublikowano

Pięknie? Lol jak można grać na pingu 110. Jak masz taki internet to cs go nie jest dla Ciebie. Po pierwsze to podłącz kablem internet. Miałem taki adapter i ping skakał strasznie. Po drugie masz taki ping ponieważ ktoś w domu go używa i jest obciążony. Np może coś pobierać i już masz 800+ pingu.

Max 110 pingu a normalnie yo 50

­

coś sugerujesz? xD

Może ktoś inny z twojego domu wykorzystuje internet w dużym stopniu?

nie internet jest używany jedynie przez mojego PC

Opublikowano

@FB44 to może spróbuj wyłączyć wszystkie programy podczas grania? (steam, przeglądarka itp.)

U mnie często działało.

893961446222509646083.png

Opublikowano

Powiem tak, grałem na 180 pingu z 0% stratą pakietów, ping się zmieniał zaledwie o kilka punktów. Grało się świetnie, nie było większej różnicy między taką grą, a taką na pingu 70. No poza tym, że na MGE zrobiłem 9mvp i jakieś 30-40 killi na p90 w 1 meczu na cache. Przeciwnik nie może Cię ubić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...