Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klient Armentis.pl z 1 odsłony! PROŚBA!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie.. Chodzi mi o klienta Armentisa.pl z 1 odsłony tego serwera (czyt. grudniowej 2014r.). Jeśli ktoś posiada, to czy mógłby mi upnąć i dać link na PW? Daje limit, z góry dziaa ;)!

Opublikowano

#1 ogólnie temat odświeżamy po równych 24h-wiec pilnuj tych 3h bo ja za 1,5h przed refreszem dostalem warna :>
#2 http://www.mpcforum.pl/topic/1384894-armentispl-dedyk-hardmedium/-popisz do ludzi którzy komentowali-może oni mają bo szukałem chomikuj (NIE MA DZIWNYM TRAFEM :O),mega.co.nz i po face szukałem-bo czasem wrzucają w posty albo do profilu (np fanpage) link do clienta :> 

Opublikowano

#1 ogólnie temat odświeżamy po równych 24h-wiec pilnuj tych 3h bo ja za 1,5h przed refreszem dostalem warna :>

#2 http://www.mpcforum.pl/topic/1384894-armentispl-dedyk-hardmedium/-popisz do ludzi którzy komentowali-może oni mają bo szukałem chomikuj (NIE MA DZIWNYM TRAFEM :O),mega.co.nz i po face szukałem-bo czasem wrzucają w posty albo do profilu (np fanpage) link do clienta :> 

tylko, że mi jest potrzebny z 1 odsłony.. Którego nie ma już prezentacji.

Opublikowano

Z 1 odsłony możesz sobie powyciągać co chcesz, bo tam nic nie ma oprócz pobugowanych plików Mamuta :P Natomiast z 2 odsłony nigdzie nie dostaniesz, ani plików, ani niczego innego :) Zbyt dobrze zabezpieczona :)

Opublikowano

Z 1 odsłony możesz sobie powyciągać co chcesz, bo tam nic nie ma oprócz pobugowanych plików Mamuta :P Natomiast z 2 odsłony nigdzie nie dostaniesz, ani plików, ani niczego innego :) Zbyt dobrze zabezpieczona :)

mi chodzi właśnie z 1 ;D. Czy pobugowana czy nie ;D, chce sobie obczaić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...