Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobki - Jak zarabiać na refflinkach i jakie sa strony ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam fb gdzie sledzi mi realnie ok 15 tys osob slyszalem cos od youtuberow stremerow o stronach ktore generuja reflinki do gier  :) mozna zarobic nawet za jeden od 1zl nawet do 5zl mysle ze spodknie 100zl bym dziennie zarabial ludzie mnie lubia i z checia zarejstruja sie tym bardziej ze nie wymaga aktywacji meila :) moje pytanie zna ktos strony takie ? nie mam zadnego youtuba twicha ani filmy wiec aby ta strona oferowala reflinki dla normalnych ludzi

Opublikowano

PortMmo 

ale wydaje mi się że strony tego typu "nie obsługują" fb

linki w górę

Opublikowano

Takie strony obsługują fb, ale to już zależy od strony oraz oferty jaką promujesz.

Oczywiście nie możesz nikogo prosić o rejestrację, pisząc że masz z tego zyski, bo w ten sposób zablokują ci konto i nie dostaniesz wypłaty.

Jest wiele takich stron które oferują reflinki np. gameflow, linktogame, portmmo.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Takie strony obsługują fb, ale to już zależy od strony oraz oferty jaką promujesz.

Oczywiście nie możesz nikogo prosić o rejestrację, pisząc że masz z tego zyski, bo w ten sposób zablokują ci konto i nie dostaniesz wypłaty.

Jest wiele takich stron które oferują reflinki np. gameflow, linktogame, portmmo.

A co myslisz o http://portmmo.com/?? niby wymagaja kanal na youtubie 500 widzow ale to latwo nabic przez boty lub mozna podac kanal jakiegos przypadkowego goscia nie weryfikuja. A co do tych co ty podales jaki najbradziej proponujesz? tak aby bylo 100% wyplacalni no i jak mowilem nie wymagali abym bym youtuberem stremerem ani abym posiadal firme  :) tylko normalny czlowiek ktory mozna troche tym posmapowac na fb

Opublikowano

Widziałam nie raz FanPage (Z zdjęciami dziewczyn ..) wiadomo jakimi ... i tam chyba są z bardziej krępującymi zdjęciami te reflinki, podobno dobry sposób na zarobek (Bo bardzo, bardzo dużo ludzi w to wchodzi.

Opublikowano

Widziałam nie raz FanPage (Z zdjęciami dziewczyn ..) wiadomo jakimi ... i tam chyba są z bardziej krępującymi zdjęciami te reflinki, podobno dobry sposób na zarobek (Bo bardzo, bardzo dużo ludzi w to wchodzi.

dokladnie o tym mysle :) i taki mam plan :) tylko czekam od wczoraj az odpisze PortMMo moze jakies inne polecicie ?

Opublikowano

Gdybym miała polecić coś jeszcze, to może być motoryzacja z kobietami, acz kolwiek wydaje mi się, że z tymi "Nagimi kobietami ..." jest najlepszy pomysł, sporo tych napaleńców na FB. :)

Opublikowano

dokladnie o tym mysle :) i taki mam plan :) tylko czekam od wczoraj az odpisze PortMMo moze jakies inne polecicie ?

A jaka jest tematyka twojego fanpaga?

1398258449-U383457.png

Opublikowano

A jaka jest tematyka twojego fanpaga?

zalozylem sobie fikcyjne konto na fb zwyczajne fb nie jakie fanpage czy cos mam 5000 tys znajomych ( full) i 8k follow mam zdjecia jakies foczki  instagrama malo znanej i egzotycznej :), pisze do mnie od zajeba* napalencow wiec mysle ze spokojnie dziennie z 100 mam nadzieje nawet i z 300 osob zrobi refy jak napisze ze dam np zdjecie w bieliznie :) ( napalencow nie brakuje) refy sa od 1zl do 5zl ( potwierdzenie meila) wiec mysle ze moge ladne ale to naprawde ladne siano wyciagac :)

mam pytanie bo w regulaminie nic nie jest napisane chodzi o : mam 5 refkow tak powiedzmy ze jedna osoba zalozyla konto na kazdym czyli mam zrobione 5 refkow od jednej osoby czy ta osoba moze zrobic np 10x refka ? czy tylko 1 konto do refka na 1 ip ?? jak to wyglada 

A i czy jak ktos robi reffka z telefonu to akceptuje ?? czy tylko z kompa

Opublikowano

zalozylem sobie fikcyjne konto na fb zwyczajne fb nie jakie fanpage czy cos mam 5000 tys znajomych ( full) i 8k follow mam zdjecia jakies foczki  instagrama malo znanej i egzotycznej :), pisze do mnie od zajeba* napalencow wiec mysle ze spokojnie dziennie z 100 mam nadzieje nawet i z 300 osob zrobi refy jak napisze ze dam np zdjecie w bieliznie :) ( napalencow nie brakuje) refy sa od 1zl do 5zl ( potwierdzenie meila) wiec mysle ze moge ladne ale to naprawde ladne siano wyciagac :)

mam pytanie bo w regulaminie nic nie jest napisane chodzi o : mam 5 refkow tak powiedzmy ze jedna osoba zalozyla konto na kazdym czyli mam zrobione 5 refkow od jednej osoby czy ta osoba moze zrobic np 10x refka ? czy tylko 1 konto do refka na 1 ip ?? jak to wyglada 

A i czy jak ktos robi reffka z telefonu to akceptuje ?? czy tylko z kompa

Chyba jedno konto, jeden reflink - Czyli jak wejdzie w 5 linków, masz 5x wejście :D.

Dobra w tym jestem :D, podaj FP na priv, zobaczę. :)

Opublikowano

Jak napiszesz że w zamian za zdjęcia oczekujesz rejestracji z reflinka, możesz spodziewać się braku wypłaty, bo jest to ruch motywowany, w przypadku większości programów jest on zabroniony.

Na twoim miejscu promowałbym zdjęcia, skróciłbym linki na adfly, shorte i pod tym linkiem byłaby jakaś oferta z PPA/Sub SMS, zarobiłbyś trochę, ale po takiej akcji straciłbyś sporą część lajków.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jak napiszesz że w zamian za zdjęcia oczekujesz rejestracji z reflinka, możesz spodziewać się braku wypłaty, bo jest to ruch motywowany, w przypadku większości programów jest on zabroniony.

Na twoim miejscu promowałbym zdjęcia, skróciłbym linki na adfly, shorte i pod tym linkiem byłaby jakaś oferta z PPA/Sub SMS, zarobiłbyś trochę, ale po takiej akcji straciłbyś sporą część lajków.

A jak oni to sprawdza gdzie ja tym spamuje i w jaki sposob ? to chyba ich nie interesuje co ja komu pisze zeby sie rejestrowal :D wazne ze to robi  a linki bede skracal ale bawic sie w adfy nie chce bo za 1000 wysl 3 dolce malo oplacalne :) 3 dolce to ja zarobie w 10 sekund xD

Opublikowano

Właśnie to ich bardzo interesuje, bo zależy im na tym by osoby które rejestrują się z reflinków były tą grą zainteresowane, bo w przeciwnym wypadku stracą reklamodawców którzy płacą im za zdobytych użytkowników. Jeśli z twoich linków zarejestruje się np. 20 osób, zachęceni zdjęciami tak jak napisałeś, to wątpie żeby któraś z tych osób była zainteresowana tą grą. Na portmmo z łatwością to wykryją, że z 20 zarejestrowanych osób nikt nie jest aktywny w grze.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Właśnie to ich bardzo interesuje, bo zależy im na tym by osoby które rejestrują się z reflinków były tą grą zainteresowane, bo w przeciwnym wypadku stracą reklamodawców którzy płacą im za zdobytych użytkowników. Jeśli z twoich linków zarejestruje się np. 20 osób, zachęceni zdjęciami tak jak napisałeś, to wątpie żeby któraś z tych osób była zainteresowana tą grą. Na portmmo z łatwością to wykryją, że z 20 zarejestrowanych osób nikt nie jest aktywny w grze.

dzisiaj zarobilem 102zl ale bozeee co za debile sa na tym swiecie.... pytaja sie kolesie jak sie zarejestrowac :O co to jest i czy nie beda placic omg tyle sie napisalem ze szok no ale niby 100zl jest dalem zlecenie wyplaty niby maja 30 dni na to zobaczymy

Opublikowano

To że większość ludzi to debile, nie jest żadną niespodzianką :)

W internecie głównie na takich osobach się zarabia.

A taki długi czas na wypłatę jest dlatego właśnie, żeby mogli zweryfikować te zarobki, ale może akurat ci wypłacą.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...