Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Mapą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam dziwny problem z mapą 

W danym miejscu nie moge zrespic mobków a  kilka metrów dalej mogę jaka może byc przyczyna ze nie da sie zrespic mobków w danym miejscu ?

tu gdzie stoje nie respia sie moby tylko jak widac na ss po lini sie zrespia  w rzędzie a  dalej za mna nie moze jakis maper wie w czym problem 

sprawdzalem czy mapy nachodza na siebie raczej nie kordy sa oddalone  od siebie  duzo 

Dopisze dla małokumatych typu NertiaMT2 

serverattr sprawdzone 10 tysiecy razy  wiec to nieto 

http://screenshooter.net/102493825/cbjbpvx

Opublikowano

Usuń bloki i wygeneruj nowe server attr XDDD

Tak to jest jak sie klepie gotowce tylko ctrl+v :v

Opublikowano

Czego ty oczekujesz :D

Jak on nawet src nie potrafi skompilować tylko Trojan za niego zapierdala ^^

Tak ciężko było skompilować cyca src

A tak wgl. jak chciałem by mi pomógł z kompilacją tego src od cyca to rady z dupy ;p

Mimo wszystko problem był prosty ;[

Opublikowano

uszkodzone server_attr techniku xD

No jaki jestes z*******y  wiesz nie wpadlem na to  wielki techniku

A tak wgl. jak chciałem by mi pomógł z kompilacją tego src od cyca to rady z dupy ;p

Nie zesraj sie jak nie chcesz pomoc spierdalaj z tematu randomie  bo zaczynasz mnie wkurzac  

Nie będe ci nic udowadniał  dla mnie jestes  randomem

Kolejny znawca   ctrl +v  uzywaja osoby twojego pokroju 

Opublikowano

Rady z dupy ? :D Sam mi chciałeś zapłacić, ja ci powiedziałem co trzeba zrobić :P teraz wielce mądry facet, a za kilka dni game bd wypierdalać errory to znowu bd lizanie dupy :D

gdybym ci nie powiedział co należy zrobić to dalej byś siedział z ręką w nocniku :P

To nie był block :-) gdyż potwór jak podszedł na 'zablokowaną' strefę normalnie cię atakował :)

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

Rady z dupy ? :D Sam mi chciałeś zapłacić, ja ci powiedziałem co trzeba zrobić :P teraz wielce mądry facet, a za kilka dni game bd wypierdalać errory to znowu bd lizanie dupy :D

gdybym ci nie powiedział co należy zrobić to dalej byś siedział z ręką w nocniku :P

To nie był block :-) gdyż potwór jak podszedł na 'zablokowaną' strefę normalnie cię atakował :)

Ta twoje rady o d*** r*******,

Pierdoliłeś bez sensu i tyle, ale mimo wszystko dziękuje kolejny raz za " Twoją pomoc "

Opublikowano

@NertiaMT2

Jesteś POPIERDOLONY, skoro nie umiesz nawet zrozumieć co troian pisze, bo on zawsze robi to w sposób tak prosty, że nawet największy idiota potrafi zrozumieć. No cóż, ale tobie się to nie udało. :D

Opublikowano

@NertiaMT2

Jesteś POPIERDOLONY, skoro nie umiesz nawet zrozumieć co troian pisze, bo on zawsze robi to w sposób tak prosty, że nawet największy idiota potrafi zrozumieć. No cóż, ale tobie się to nie udało. :D

Popierdolony to jesteś ty wieśniaku, czytanie ze zrozumieniem się kłania.

On tłumaczył że wina leży po innej stronie niż w rzeczywistości :)

Opublikowano

Zazwyczaj to wchodzę na to forum żeby czytać odpowiedzi "znawców" i "techników" takich jak ty, bo to po prostu najlepsza komedia :D

Opublikowano

Ta twoje rady o d*** r*******,

Pierdoliłeś bez sensu i tyle, ale mimo wszystko dziękuje kolejny raz za " Twoją pomoc "

No wiesz trzeba być bardzo ułomnym aby nie wiedzieć co zrobić kiedy pisze 'No install v90' :-)

z resztą wisi mi to, twoja wiedza na ten temat jest znikoma, tylko p******** potrafisz, Tak nie będziesz umiał naprawić min 90% błędów jakie znajduje się w src. :)

Zaraz założysz kolejny temat na mpc 'Pomoże mi ktoś jestem zbyt głupi aby kopiować nr błędów do google'

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...