Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Numer! Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znalazłem dziś interesujące mnie ogłoszenie lecz jest pewien bardzo przykry problem.

W ogłoszeniu jest podany jedynie numer telefonu ale niestety ma 8 cyfr a nie 9 :/ ktoś kto wystawił to ogłoszenie musiał się pomylić i mam pytanie czy jest jakiś sposób żeby dorwać ten pełny numer?

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Może nie napisał ostatniej cyfry. Spróbuj dodać 0-9 do tego numeru ^^

Jakie to ogłoszenie?

Opublikowano

Nie da rady jakoś napisać prywatnej wiadomości?

Raczej nie.

@topic próbowałeś dodać to 0-9?

Opublikowano

Dokładnie najlepszym rozwiązaniem jest dodać 0-9 i dzwonić w takim razie. Trochę to głupie, ale tylko tak wtedy się dowiesz czy rozmawiasz ze sprzedawcą samochodu. 

Opublikowano

Dokładnie najlepszym rozwiązaniem jest dodać 0-9 i dzwonić w takim razie. Trochę to głupie, ale tylko tak wtedy się dowiesz czy rozmawiasz ze sprzedawcą samochodu. 

Ale sprzedawca mógł zgubić cyferkę gdzieś w środku, więc...

Opublikowano

próbowałem, i mówi że niepoprawny numer, dodawałem cyfry na końcu od 0 do 9 ale nic, napisałem do administracji strony czy mają z nim jakiś kontakt i zobaczymy :)

Teraz z góry dziękuję wszystkim :)

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Założę się że zgubił cyferkę gdzieś w środku.

Poczekaj aż Administracja Ci odpisze, jeśli tego nie zrobi to może sam sprzedający się wreszcie zorientuje, że podał zły numer.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Zawsze możesz dodawać 0-9 na początku i po każdej następnej liczbie aż w końcu trafisz. Napisz na kartce, które numery odpadły a gdzie np. ktoś nie odebrał i próbuj dalej.

Opublikowano

Już mi administracja podała, dziękuję bardzo wszystkim za pomoc :)

Można zamknąć

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Zainteresowało mnie to : Przebieg: 2 830 000 km   :O .

Skontaktuj się z oficjalną stroną na której jest Aukcja, może jakoś pomogę. Widzę, że wczoraj wystawił, więc może zobaczy, że podał zły numer. :)

@luuki12 W tym samym czasie napisaliśmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...