Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam 23 lv . chcę dobić sobie volim 30 . na jakim trybie grać ? i jeśli będę miał włączony komputer całe dnie to w ile nabije 30 ? i ile kasy będę z tego miał ? :p

Opublikowano

Fenixbot lepszy ale to nie tak że można zostawić bota na cały dzień i pójść w cholere.I w fenixie i w voli są bardzo częste crashe ,bugi ,rozłączenia klienta itp więc trzeba być przy kompie żeby w razie czego zrestartować bota.Kase? pfffff żenua

Opublikowano

Fenixbot lepszy ale to nie tak że można zostawić bota na cały dzień i pójść w cholere.I w fenixie i w voli są bardzo częste crashe ,bugi ,rozłączenia klienta itp więc trzeba być przy kompie żeby w razie czego zrestartować bota.Kase? pfffff żenua

Fenix bot dla mnie działał miodzio (levelowałem jedno konto). Leciał czasem po 15h dziennie, 0 crashy, jak nie było przez chwile neta to odpowiednio zabijał klienta i restartowało go.

Teraz levelowanie to chyba tylko na boty początkujące.

Opublikowano

volibot + dopalacz PD = 2 dni od 25 do 30 24/h    0 crash

na aramie czy początkujących ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...