Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virgin Mobile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Ma ktoś może w tej sieci karte w ofercie 29 zł? Chciałbym się dowiedzieć, jak sprawuje się ta sieć :)?

Opublikowano

Ja mam za 19 bo nie potrzebuje nielimitowanych rozmów i moge powiedziec ze jak dla mnie bomba 2gb transferu idealnie starcza mi na miesiac. Na zasięg w Poznaniu nie można narzekać zawsze pełen :P Internet śmiga bez żadnych problemów.

Opublikowano

Ja mam za 19 bo nie potrzebuje nielimitowanych rozmów i moge powiedziec ze jak dla mnie bomba 2gb transferu idealnie starcza mi na miesiac. Na zasięg w Poznaniu nie można narzekać zawsze pełen :P Internet śmiga bez żadnych problemów.

Dzięki wielkie, a możesz mi powiedzieć, jak wygląda odnowienie pakietu?

Opublikowano

Ładujesz sobie telefon zanim ci się skończy pakiet i automatycznie ci odnawia. Możesz też wyłaczyć automatyczne odnawianie i wtedy robić to samemu poprzez np appke w telefonie :P

Opublikowano

@Morrow no to się cieszę w takim razie. Jaka jest szansa, że cena tego pakietu będzie taka sama przez 2 lata? Tzn. że nie wzrośnie z 29 zł na np. 39?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...