Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradziony nóż

Zaymaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj spotkała mnie dość nie miła rzecz. Wczoraj o godzinie 10:58, kiedy nie było mnie w domu jakiś "hacker" włamał sie na moje konto i przesłał na swoje konto moją kose (100 euro). Nie było by w tym nic dziwnego gdybym wchodził w jakieś linki itp. Komputer przeskanowyny było pare wirusów ale nie groźnych. Na e-mailu zadnej wiadomości o kod dostepu do steam guard ani e-maila z ofertą wymiany. Napisałem juz do supportu zgłosiłem kolesia. Czy jestem w stanie zrobić coś jeszcze?

Opublikowano

było pare wirusów

EOT moim zdaniem.

Co do tego, czy możesz zrobić coś jeszcze - zmienić hasło z "1234" na coś bardziej skomplikowanego, inne hasło na mailu i inne na Steam. I nie podawać ich nikomu.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Masz po nożu. Następnym razem ustaw lepsze hasło, nie wchodź w żadne linki ani nie pobieraj żadnych dziwnych plików.

Opublikowano

Jak kupiłeś ten nóż z rynku steam to mozesz go odzyskać, jak?

Poprostu piszesz do supportu, że ukradli Ci taki nóż, podajesz nazwę i git, ale oczywiście to nie wszystko. Musisz mieć ss'a z e-maila w którym było napisane, że kupiłeś ten oto nóź, poszukaj na mailu takie coś i odzyskasz.

Opublikowano

Miałem włączone potwierdzanie każdej trade offer. I nawet na e-mailu nie miałęm prośby o podanie kodu steam guard o logowaniu sie na nowym komputerze ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...