Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki+karta

ActivE22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Zastanawiałem się nad kupnem słuchawek od Superlux bo z tego co czytałem na forum są godne uwagi tylko nie wiem który model do cs:go oraz potrzebuję do nich karty dźwiękowej aby wycisnąć z nich jak najwięcej.

Chyba że warto kupić jakiś sprzęt od firmy typu razer/steelseries/logitech najbardziej jestem zwolennikiem tej 3 firmy :)

Mam do wydania 200-250 zł :)

Czekam na propozycję 

I czy karta dźwiękowa wewn. czy zewn. ? 

Opublikowano

Może SB0460 + Takstar Hi2050 ? Jak dla mnie to będzie świetny zestaw do CS:GO w swojej cenie. Superlux HD669 i HD668B też są dobre, masz jeszcze HMC631 z mikrofonem

Opublikowano

Steelseries Sibera V2, mam i polecam. Nie rozumiem też fali hejtu na te słuchawki bo wydpowiadają się o nich w 90% ludzie którzy ich nie mieli, bo naprawde są godne uwagi :) I do tego maja wbudowany mikrofon co jest dużym +

Opublikowano

Steelseries Sibera V2, mam i polecam. Nie rozumiem też fali hejtu na te słuchawki bo wydpowiadają się o nich w 90% ludzie którzy ich nie mieli, bo naprawde są godne uwagi :) I do tego maja wbudowany mikrofon co jest dużym +

Godne uwagi, ale nie za 250zł czyli za tyle ile chodzą. Są warte może setkę, a i tak robią je np. Maxelle Retro DJ za ~70zł. Nie chodzi o to że są złe, ich cena jest po prostu zdecydowanie za duża

Opublikowano

Mam siberie, wiec hejtuje:

sa slabej jakosci, niewazne jakie kupisz, padnie albo jedna ze sluchawek lub mikro

sa za drogie na to co oferuja

­

Opublikowano

Podałem Ci dobry zestawik Takstar Hi2050 + SB0460, pod CS'a wręcz idealnie bo granie dość równe z mocną średnicą zaakcentowaną w wyższych pasmach (lepsza słyszalność kroków i strzałów). Jeśli chcesz kupić same słuchawki bez karty dźwiękowej to może Superlux HMC631, HyperX Cloud lub bez mikro Takstar Pro80, Superlux HD669

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...