Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką mapę zbudować?

MiNiM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,
Jak dla mnie słowo mapa to coś wielkiego, dlatego proponuję jakieś nasze miasto.
Na przykład Warszawa - oczywiście nie co do klocka, ale podobnie. :)

Życzę powodzenia,
Odmeldowuje się.

Opublikowano

polecam zbudować jakąś mapę survival, że są 2 wyspy obok siebie, i na tych dwóch wyspach są wulkany. I tak realistycznie to stworzyć. Na

około dużo drzew, dżungle na tej wyspie, na brzegach plaże itp. Ewentualnie możesz zbudować tam 2 osady.

1 osada na 1 wyspie.

I prowadzili by między sobą wojnę.

To by było dobre :)

#LenovoLegion Team

Opublikowano

@MiNiM ten pomysł wziąłem stąd, że jak zawsze gram w Age Of Empires 2 wojny królów to tworze 2 wyspy i na tych wyspach są osady. I prowadzą między sobą wojnę. Zawsze zabawa jest fajna :D

W minecrafcie też fajnie coś takiego zrobić...

Ewentualnie mam pomysł!!!

Są dwie wyspy o których mówiłem...

i są oddzielone wodą (te wyspy są na oceanie)

i między pierwszą wyspą a drugą wyspą jest mała wyspa, na której jest wielki wulkan..

Zrób normalnie wulkan, ewentualnie jak chcesz to zainstaluj sobie moda na profesjonalny wulkan, z którego wybucha lava.

Nie wiem jak nazywa się ten mod, ale polecam, bo używałem takiego czegoś. I zabawa na prawdę fajna..

na jednej z wysp możesz jeszcze zbudować ruiny np. jakiegoś zamku. a pod tym zamkiem może być skarb. I żadna z osad o tym nie wie...

HAHA xD

ale sweet pomysł. Taki serwer można by było zrobić :D nowy typ serwera by był ^^

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Pobaw się jeszczę z Commandblockami, można zrobić że wulkan co jakiś czas WYBUCHA!

Opublikowano

@:)Adrianek:* 

Też grałem w aoe ;p

Spokojnie za tydzień zabiorę się do roboty, w wolnych chwilach będę robic ;>> ( robie wszystko ręcznie bez command blockow i modow i innych, ponieważ to mapa survival ...)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...